Παρασκήνια, παραλειπόμενα, παραπολιτικά και... Karfitsomata - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Παρασκήνια, παραλειπόμενα, παραπολιτικά και… Karfitsomata

  • Για το δήμαρχο Λαγκαδά που δεν φοβάται να «λερωθεί» έχουμε ξαναγράψει! Ο Γιάννης Αναστασιάδης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη για τους δημότες του και όχι μόνο, στη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου. Όχι μόνο δεν… στρογγυλοκάθισε στην καρέκλα του, όπως συνηθίζουν άλλοι τοπικοί άρχοντες, σε ανάλογες πολιτιστικές δράσεις των δήμων τους,  αλλά υποδεχόταν τον κόσμο στο χώρο της συναυλίας και τους ρωτούσε αν έχουν κάποιο πρόβλημα!
  •  Τη συναυλία της Αλεξίου παρακολούθησε και ένας άλλος δήμαρχος… από την αντίπερα όχθη! Ο Γιάννης Αλεξανδρής του δήμου Θερμαϊκού έφτασε λίγο καθυστερημένος στο χώρο. Πάρκαρε τη δημοτική… μερσεντές (!) στο χώρο για τους επισήμους και κάθισε πλησίον του συναδέλφου του Αναστασιάδη!
  •  Μουσική παράσταση παρακολούθησε από ότι μάθαμε και ο αντιδήμαρχος Ζέρβας του δήμου Θεσσαλονίκης σε ρυθμούς όμως… τζαζ! Ο μόνιμος αναπληρωτής του κυρ Γιάννη βρήκε την ευκαιρία το βράδυ της περασμένης Κυριακής να αφήσει το κλεινόν άστυ και να κατευθυνθεί προς Χαλκιδική μεριά. Απ’ όσο γνωρίζουμε επέστρεψε αυθημερόν! Υποθέτουμε όχι για να αναπληρώσει τον Μπουτάρη, ο οποίος τις μέρες των κινητοποιήσεων των δημοτικών υπαλλήλων θεωρητικά έπρεπε να βρίσκεται στο δήμο…
  •  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάντως από τη στιγμή που ανέλαβε αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών φρόντισε να πάρει μαζί του στη Βουλή και στο υπουργείο αρκετούς «πράσινους» υπάλληλους! Οι συνεργάτες του από τη Θεσσαλονίκη όπως φαίνεται παραμένουν στις θέσεις τους…
  •  Το μήνυμα του δημάρχου πως οι υπάλληλοι δήμου της δυτικής Θεσσαλονίκης πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους εάν επιθυμούν να λάβουν μεροκάματο κατά τις ημέρες των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ μεταβίβασε μέσω… sms αντιδήμαρχος της περιοχής! Ο τελευταίος φρόντισε να τους δώσει και κατευθυντήριες οδηγίες στον τρόπο με τον οποίο θα απολογηθούν στους πολίτες όταν αυτοί θα φτάσουν στον… γκισέ και δεν θα εξυπηρετηθούν. Ο συγκεκριμένος δήμαρχος πάντως, αν και σήκωνε το λάβαρο της επανάστασης εναντίον των απολύσεων και της κινητικότητας που αποφάσισε η κυβέρνηση στα κανάλια, όταν έκλεισαν τις κάμερες όχι μόνο έκανε στροφή 180 μοιρών αλλά μαθαίνουμε πως διέταξε τους υπαλλήλους του να δουλέψουν με τα… στόρια κλειστά! Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω αυτοδιοικητικός έχει τη… ρετσινιά του κολλητού του Φούχτελ! Σύντομα θα αποκαλύψουμε και… ονόματα!
  •  Γκρίνιες από τους περιφερειακούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ακούει τις τελευταίες ημέρες ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο λόγος; Η απόφασή του να συγκαλέσει συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας στα τέλη Ιουλίου και Οικονομική Επιτροπή την 1η Αυγούστου. «Εμείς πότε θα πάμε διακοπές αν είναι να κάτσουμε στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Αύγουστο» ανέφερε χαρακτηριστικά στο karfitsa.gr άνθρωπος της Περιφέρειας ο οποίος φάνηκε δυσαρεστημένος με την απόφαση Τζιτζικώστα να αλλάξει σελίδα στη Βασ. Όλγας 198 για σκληρή… δουλειά!

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ