Πασαλάκια "ξεφύτρωσαν" σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης... (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Πασαλάκια “ξεφύτρωσαν” σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης… (ΦΩΤΟ)

Για να αποτρέπουν τους οδηγούς να...

Pasalakia2

του Βαγγέλη Στολάκη

Πλαστικά διαχωριστικά προκειμένου να αποφεύγεται η διπλή στάθμευση σε δρόμους όπως η Ερμού, η Μάρκου Μπότσαρη κ.α. τοποθετεί ο κεντρικός δήμος της Θεσσαλονίκης.

Τα πλαστικά διαχωριστικά τοποθετήθηκαν στην οδό Ερμού την περασμένη Κυριακή με σκοπό να μην μπορούν οι οδηγοί να παρκάρουν παράνομα «φρακάροντας» παράλληλα όλο το δρόμο.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο σύμβουλο για δράσεις που αφορούν την κυκλοφορία, Γιώργο Δημαρέλο αντίστοιχοι κώνοι αναμένεται να τοποθετηθούν και σε άλλες οδούς όπου συναντάται συχνά το φαινόμενο της… διπλής σειράς σταθμευμένων οχημάτων.  «Υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός. Πιλοτικά τα τοποθετήσαμε στην οδό Ερμού, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι δρόμοι. Αυτό που έγινε στην Ερμού σχεδιάζεται να γίνει σε Λεωφόρο Στρατού, Ιασωνίδου, Πέτρου Συνδίκα, Μπότσαρη και Λαμπράκη» αναφέρει στο karfitsa.gr.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχα πλαστικά διαχωριστικά είχαν τοποθετηθεί στο παρελθόν στις οδούς Μητροπόλεως και Μπότσαρη. Δεν έμειναν όμως… όρθια για πολύ αφού οι οδηγοί φρόντισαν να τα καταστρέψουν. «Δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι και τα συγκεκριμένα πασαλάκια θα… ζήσουν. Ωστόσο φροντίζουμε πλέον να τα τοποθετούμε σε περιοχές όπου υπάρχει σχετική αστυνόμευση» καταλήγει ο κ. Δημαρέλος.

pasalakia1

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ