Πασίγνωστος ηθοποιός χρωστάει 300.000 ευρώ! (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Πασίγνωστος ηθοποιός χρωστάει 300.000 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

"Δεν έχω ένα φράγκο να δώσω..."

“Έχω 10 χρόνια να δώσω στα παιδιά μου από ένα 50αρικο να πάρουν ένα πουλόβερ. Από το 2005 έχω οικονομικές δυσκολίες. Άνοιξα ένα μαγαζί και «μπήκα μέσα» 150.000 ευρώ. Τώρα που μιλάμε χρωστάω καμιά 300.000 ευρώ…”.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία 10 χρόνια.

Ο Γνωστός ηθοποιός από κάλυψε ακόμη, “Πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλια του και δεν είχα να του δώσω ένα φράγκο. Του είπα: «Χρόνια πολλά αγάπη, αγάπη μου, περιμένω κάτι λεφτά να μου έρθουν και τότε θα σου τα δώσω»”.

Δεν σε αγχώνει αυτό;

Καθόλου. Με πήραν οι τράπεζες και μου έβαλαν «χέρι». Δεν αρνούμαι να δώσω τα χρήματα, αλλά τη σύνταξη μού τη δώσατε μισή. Δούλεψα 45 χρόνια και μου δίνετε για 20, μειωμένη. Τα χρέη μου τα διατηρείτε, αλλά τις απολαβές μου τις κατεβάζετε συνέχεια. Πέρασα μια τριετία φοβερή, αυτοκτονική.

Μετά έκανε ένα «κλικ» και είπα: «Δεν θα τρελαθώ εγώ, άσε να τρελαθούνε αυτοί». Είναι σχέδιο και τώρα λένε: «Φέρε τα σπίτια, τα λεφτά σου, «κουρεύουμε» τις αποταμιεύσεις σου… Δεν πληρώνω, αλλά όχι από ανεντιμότητα. Είμαι έντιμος άνθρωπος, δεν θα βάλω και ηθικά διλήμματα”.bostantzoglou

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ