Πειθαρχική δίωξη σε Ηρακλή και άλλες πέντε ΠΑΕ για ύποπτα παιχνίδια! - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Πειθαρχική δίωξη σε Ηρακλή και άλλες πέντε ΠΑΕ για ύποπτα παιχνίδια!

Για παράνομο στοιχηματισμό

epo-grafeiaΟ Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε σήμερα πειθαρχική δίωξη σε βάρος έξι ΠΑΕ και συγκεκριμένα στις Βέροια, Πανθρακικό, Ηρακλή, Αχαρναϊκό, Λαμίας και Πανσερραϊκού, αφορούν δε τη συμμετοχή των ομάδων αυτών σε παιχνίδια που φέρονται ως ύποπτα για παράνομο στοιχηματισμό.

Της Π.Α.Ε. Βέροια, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Των Π.Α.Ε. Πανθρακικός και Ηρακλής 1908, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Των Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 1964 και Π.Α.Ε Λαμία Π.Σ. 1964, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Των Π.Α.Ε. Νέος Αχαρναϊκός και Πανσερραϊκός 1964, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ