Πέντε σοβαροί λόγοι για να αποφύγετε το σεξ μέσα στο νερό - Karfitsa.gr
Υγεία

Πέντε σοβαροί λόγοι για να αποφύγετε το σεξ μέσα στο νερό

Φαντάζει ιδανικό αλλά…

sex-neroΗ πισίνα και το υδρομασάζ μπορεί να μοιάζουν ιδανικές εναλλακτικές έναντι της κρεβατοκάμαρας προκειμένου να σπάσετε τη σεξουαλική σας ρουτίνα, ωστόσο οι ειδικοί δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις… υποβρύχιες ερωτικές επαφές και παρουσιάζουν τους πέντε κυριότερους λόγους για να τις αποφύγετε.

Λοίμωξη από μύκητες ή ουρολοίμωξη

Το χλώριο και άλλες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του νερού της πισίνας ή του υδρομασάζ επηρεάζουν το pH στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, εξουδετερώνοντας ωφέλιμα βακτήρια που προστατεύουν από τις λοιμώξεις.

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Τα χημικά του νερού καταπολεμούν διάφορα μικρόβια, όχι όμως ιούς και βακτήρια που μεταδίδουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Οι προφυλάξεις είναι λοιπόν απαραίτητες εάν ένας εκ των δύο συντρόφων έχει διαγνωστεί με κάποιο ΣΜΝ.

Εξανθήματα

Τα βακτήρια που υπάρχουν στο νερό μπορεί να προκαλέσουν ένα τύπο θυλακίτιδας (pseudomonas folliculitis) που χαρακτηρίζεται από την έντονη φαγούρα και την εμφάνιση μικρών κόκκινων εξανθημάτων. Αν και η θυλακίτιδα υποχωρεί από μόνη της μέσα σε μερικές ημέρες, η ενόχληση είναι σημαντική και φυσικά περιττή.

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Είναι πιο εύκολο να φύγει το προφυλακτικό κάτω από το νερό, ενώ παράλληλα το χλώριο του νερού μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των προφυλακτικών από λάτεξ.

Ερεθισμός

Το νερό εξουδετερώνει τη φυσική λίπανση των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας τις τριβές και τον κίνδυνο ερεθισμών.

onmed

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ