Περιοδεία Τζιτζικώστα στα Γιαννιτσά - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Περιοδεία Τζιτζικώστα στα Γιαννιτσά

"Σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας και τα επόμενα πέντε χρόνια" είπε

TzitziGiannitsa

Με εκπροσώπους συλλόγων της Πέλλας, οι οποίοι αναπτύσσουν πανελλήνια δραστηριότητα, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του Δημαρχείου Γιαννιτσών ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της  επίσκεψής του στην περιοχή, συνοδευόμενος  από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης».  Ο Περιφερειάρχης επισήμανε στους εκπροσώπους των συλλόγων μεταξύ άλλων ότι «η Περιφέρεια και η “Αλληλεγγύη” θα συνεχίσουν σταθερά να βρίσκονται στο πλευρό σας, ενισχύοντας το έργο σας, αφού μέσα από αυτό κρατιέται ζωντανή η πολιτισμική μας παράδοση και τα ήθη και έθιμα της περιοχής μας. Στο πλαίσιο αυτό, η δράση σας, είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική». Μάλιστα, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως «σας θέλουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας και τα επόμενα πέντε χρόνια».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Τζιτζικώστας έτυχε θερμής υποδοχής όταν επισκέφτηκε καταστήματα και επιχειρήσεις στην αγορά των Γιαννιτσών, συνομίλησε με επαγγελματίες, εμπόρους, παραγωγούς και κατοίκους της περιοχής και είχε την ευκαιρία για μια σύντομη βόλτα στα καφέ της πόλης, όπου πολλοί του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στο τιμόνι της Περιφέρειας. Τέλος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο.

Ο Περιφερειάρχης το απόγευμα θα παραστεί στα 29α Ζωοδόχεια, στην περιοχή της Νέας Τραπεζούντας των Γιαννιτσών, όπου θα γίνει η περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής και στη συνέχεια θα τελεστεί Εσπερινός και Θεία Λειτουργία.

Ο κ. Τζιτζικώστας θα ολοκληρώσει τη σημερινή του περιοδεία στην Πέλλα με την κοινή ομιλία του με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη στις 7.30 μ.μ. στο «Φιλίππειο» Γιαννιτσών.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ