Περιπολίες στην αγορά ζητά από την Αστυνομία ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Περιπολίες στην αγορά ζητά από την Αστυνομία ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Δεκάδες καταστηματάρχες τις τελευταίες ημέρες "έπεσαν" θύματα ληστών!

agora1 (11)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε πρόσφατα από μέλη του, τα οποία έχουν καταστήματα σε κεντρικά σημεία της πόλης, ότι έπεσαν θύματα κλοπής μέσα στα καταστήματά τους.

Ο ΕΣΘ τονίζει ότι τα κρούσματα κλοπής κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των επιχειρήσεων έχουν αυξηθεί ραγδαία το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό έστειλε σχετική ενημέρωση στα μέλη του, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο κλάδος μας, η έξαρση κλοπών στις επιχειρήσεις εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας, προκαλώντας μια κατάσταση πανικού στους συναδέλφους.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λειτουργίας της επιχείρησής σας και για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή σας να ενημερώσετε τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, κοινοποιώντας, ταυτόχρονα, μέσω mail , εφόσον διαθέτετε και σχετικά στοιχεία, προκειμένου να τα προωθήσουμε αρμοδίως για την πάταξη και την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Με τη δική σας βοήθεια, είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν οι κλέφτες, στα ίχνη των οποίων είμαστε πολύ κοντά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης βρίσκεται πάντα αρωγός στο πλευρό των συναδέλφων εμπόρων, γιατί με τη συλλογική προσπάθεια και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ζήτησε με έγγραφό του, από την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την αύξηση των περιπολιών οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αποφυγή τέτοιων φαινομένων.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ