04:49, Δευτέρα
23 Μαΐου 2022

Ανθρωπόμορφο τέρας βασανίζει χελώνα και το ανεβάζει στο facebook!(VIDEO)

psaras-xelonaΚαταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε πραγματοποίησε η φιλοζωική ιστοσελίδα  www.zoosos.gr για έναν ψαρά, που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει πιάσει μια θαλάσσια χελώνα, να χτυπάει το ζώο στο κεφάλι για να το αναγκάσει να ανοίξει το στόμα του, να το κρατάει όρθιο για να σταθεί στα πίσω του πτερύγια ώστε να «περπατήσει» και το παρουσιάζει γελώντας ως «θερίο».
Στο βίντεο ακούγεται να λέει ενώ τραβάει και χτυπάει τη χελώνα, η οποία για να αμυνθεί και από το σοκ ανοιγοκλείνει διαρκώς το στόμα της: «Κάτσε καλά θα σου δώσω σφαλιάρα»… «Ουουυ το θεριό νάτο… φιλάκι; Τρέξτε μπείτε…». Στο βίντεο ακούγεται ο άνδρας που τραβάει το βίντεο να ρωτάει τον ψαρά κατά τη διάρκεια του σόου «Θες και φωτογραφία;».

Για το περιστατικό ενημερώθηκε, χθες η Λιμενική Αρχή Κατερίνης, μετά από καταγγελία ιδιώτη, για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Μετά από διερεύνηση της καταγγελίας, ταυτοποιήθηκε ο 58χρονος δράστης κατά του οποίου σχηματίζεται δικογραφία από την οικεία Λιμενική Αρχή για παράβαση των άρθρων 16 παρ. (Α) και (Β) σε συνδυασμό με το άρθρο 20 του Ν.4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 4235/2014.