Με χειροπέδες ο υπεύθυνος του κυνοκομείου Βόλου (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη σήμερα ο Νικόλαος Πολύζος διαχειριστής του Δημοτικού Κυνοκομείου Βόλου, μετά την καταγγελία που κατέθεσαν χθες σε βάρος του στο Α.Τ. Βελεστίνου εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων για κακοποίηση των έγκλειστων σκυλιών στο κυνοκομείο.
Αποκρουστικές εικόνες με κουφάρια σκυλιών σε αποσύνθεση αντίκρισαν χθες μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων και απλοί πολίτες από το Βόλο, την Αθήνα και άλλες Θεσσαλικές πόλεις που επισκέφθηκαν το καταφύγιο που βρίσκεται στις Γλαφυρές, με σκοπό να διαπιστώσουν την κατάσταση που επικρατεί εκεί.volos (3)Μαζί τους βρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέξανδρος Δούρας και Ιάσονας Αποστολάκης οι οποίοι κατέγραψαν την εικόνα που αντίκρισαν και την μετέφεραν στο αρμόδιο αστυνομικά όργανα που κλήθηκαν στο σημείο προκειμένου να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία. Σήμερα, Δευτέρα, υπέβαλλαν μήνυση και ακολούθησε η σύλληψη του υπεύθυνου.volos (4)
volos (1)Μετά τις πρόσφατες εικόνες που μεταδόθηκαν από το καταφύγιο με αποστεωμένα σκυλιά και ένα νεκρό σκύλο που εντοπίστηκε μέσα σε κλουβί, φιλοζωϊκές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα συγκέντρωσαν πάνω από 6.000 υπογραφές ζητώντας το άμεσο κλείσιμο του δημοτικού καταφυγίου, εξαιτίας των άθλιων συνθηκών που επικρατούν εκεί.
 
Ο Νικόλαος Πολύζος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Τετάρτη.
(Για ευνόητους λόγους το karfitsa.gr δε δημοσιεύει τις φωτογραφίες με τα νεκρά ζώα).