06:37, Πέμπτη
30 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Ηλιόλουστος ο καιρός και αύριο – Πότε αναμένεται να επιστρέψει η κακοκαιρία

Αίθριο καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένουμε για αύριο, λίγες ημέρες πριν το νέο «κύμα» κακοκαιρίας που πλησιάζει από την Κυριακή των Βαΐων.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 23, στην Ήπειρο από 3 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 23 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες γενικά διευθύνσεις και στο Ιόνιο από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικά αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 Μποφόρ και στα ανατολικά έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς, στα βόρεια όμως θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται επίσης αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Ο καιρός με μια ματιά

-Βελτιωμένος ο καιρός το επόμενο τριήμερο – Έρχονται βροχές από την Κυριακή των Βαΐων κυρίως στα δυτικά και τα Βόρεια μέχρι και τα μέσα της Μεγάλης εβδομάδας

-Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή

-Οι άνεμοι θα φτάνουν έως και τα 6-7 μποφόρ στα πελάγη