Πέταξαν τρικάκια και μπογιές στο γραφείο του διοικητή του ΑΧΕΠΑ - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Πέταξαν τρικάκια και μπογιές στο γραφείο του διοικητή του ΑΧΕΠΑ

Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης στην οικία του  Διοικητή του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτη Παντελιάδη, στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης, αλλά και σε αλλά  γραφεία μελών του Δ.Σ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η παρέμβαση  μελών της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης έγινε για την την δίωξη του γιατρού του ΑΧΕΠΑ, Θ. Σιούλη.

Όπως αναφέρεται – μεταξύ άλλων – σε σχετική ανακοίνωση της  Ελευθεριακής Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, ”τον Νοέμβριο του 2020, ο ιατρός του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Θανάσης Σιούλης, τολμάει να πει δημόσια ότι η εφημερία της ημέρας εκείνης ξεκινά χωρίς ούτε ένα κενό κρεβάτι σε ΜΕΘ. Ο Θ. Σιούλης είναι Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και μέλος του προεδρείου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης.
4 μήνες αργότερα, στις αρχές Μάρτη, ο Θ. Σιούλης καλείται να απολογηθεί ενώπιον εισαγγελέα, επειδή είπε την αλήθεια”.

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, σε δήλωση του καταδικάζει το περιστατικό. ”Η επιστήμη σύντομα θα κερδίσει την Πανδημία! Φαίνεται όμως ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον σκοταδισμό και την ανοησία” αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τσαλικάκης.

Aκολουθεί αναλυτικά η δήλωση του διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας
Μακεδονίας και Θρακης, Δημήτρη Τσαλικάκη: Η επιστήμη σύντομα θα κερδίσει την Πανδημία! Φαίνεται όμως ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον σκοταδισμό και την ανοησία. Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης καταδικάζει την επίθεση στην οικία του Διοικητή του ΑΧΕΠΑ κ. Παναγιώτη Παντελιάδη. Δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό του Διοικητή και χαρακτηρίζει τέτοιες άνανδρες πράξεις προσβολή κατά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Καμία τέτοια ενέργεια δεν θα πτοήσει τη Διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου που ενωμένοι συνεχίζουν το έργο τους κατά της Πανδημίας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ