Πεθαίνει βασικός χαρακτήρας του Game of Thrones! - Karfitsa.gr
Media

Πεθαίνει βασικός χαρακτήρας του Game of Thrones!

Διαβάστε τι συμβαίνει…

game-of-thronesΗ HBO, επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός από τους βασικούς χαρακτήρες του Game of Thrones, καθώς στο τέλος της 5ης σεζόν δεν ήταν ξεκάθαρο αν πέθανε ή όχι.

Παραδόξως δεν μιλάμε, όπως συνήθως για τον Τζον Σνόου, αλλά για τον αυτοαποκαλούμενο “πραγματικό βασιλιά του Westeros”, Στάνις Μπαράθηον. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Στάννις ήταν στο δάσος έξω από το Γουίντερφελ, τραυματισμένο και με τον στρατό του διαλυμένο.

Η Μπρίεν του Ταρθ, εκδικούμενη τον θάνατο του αδερφού του, Ρένλυ Μπαράθηον, εμφανίζεται μπροστά του και σηκώνει το σπαθί. Η σκηνή κόβεται χωρίς να δούμε ποτέ την εκτέλεση του Στάννις.

Έτσι κυκλοφόρησαν φήμες ότι μπορεί και να είναι ζωντανός τελικά. Ωστόσο, η HBO, έστω και ακούσια επιβεβαιώνει τον θάνατό του.

Στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε “HBO’s new book Game of Thrones: The Noble Houses of Westeros Seasons 1-5features”, αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Στάννις Μπαράθηον. “Ο Στάννις σκοτώθηκε έξω από το Γουίντερφελ, από την Μπρίεν του Ταρθ, η οποία ήθελε να εκδικηθεί τον θάνατο του Ρένλυ”.

Αυτό το μυστήριο φαίνεται πώς λύνεται. Για το θέμα του Τζον Σνόου, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο (όσοι βλέπουν τη σειρά) και μέχρι -κανείς δεν ξέρει πότε- όσοι απολαμβάνουν τα βιβλία.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ