Πίνει βενζίνη και επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες! - Karfitsa.gr
Διεθνή

Πίνει βενζίνη και επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες!

Είναι εθισμένος στο καύσιμο υγρό

Resizer (4)

Υπάρχουν εθισμοί και εθισμοί, αλλά ο εθισμός …στη βενζίνη είναι πρωτάκουστος! Ο λόγος για τον 23χρονο Ρόμπερτ Στέφενς, από την Οξφόρδη, ο οποίος δεν μπορεί να αντισταθεί στη μυρωδιά, αλλά και …τη γεύση του καύσιμου υγρού!

Ο νεαρός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, επειδή παραβίασε την απαγόρευση που του είχε διαταχθεί για την κατανάλωση του μαύρου υγρού. Ο Ρόμπερτ βρέθηκε σ’ ένα βενζινάδικο να παραπατά μεθυσμένος, αφού προηγουμένως είχε αγοράσει και καταναλώσει ένα γαλόνι αμόλυβδης!
Ο ίδιος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, καθώς όντας υπό την επήρεια της βενζίνης, είχε αποπειραθεί να επιτεθεί σεξουαλικά σε ανυποψίαστες γυναίκες στο δρόμο. Στα θύματά του περιλαμβάνονταν και δύο μαθήτριες, στις οποίες έκανε άσεμνα σχόλια.

090315161855_5524

Ούτε ο παππούς του είχε ξεφύγει από τη βίαιη συμπεριφορά του, αφού τον απείλησε και του επιτέθηκε επανειλημμένα. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τότε, συνέδεσαν τα βίαια ξεσπάσματα του νεαρού με την κακή του συνήθεια και του απαγόρεψαν να την επαναλάβει. Ο ίδιος, όμως, παραβίασε την εντολή, οκτώ μόλις ώρες μετά την αποφυλάκισή του!

«Η παρουσία του στην περιοχή, σε συνδυασμό με την κατανάλωση της βενζίνης, συνιστά υψηλό κίνδυνο, για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων. Ήταν ευτύχημα που η αστυνομία βρισκόταν εκεί και εντόπισε τον Στέφενς, προτού συμβεί κάτι πιο σοβαρό», δήλωσε αστυνομικός στο δικαστήριο.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ