Πλησιάζει το άνοιγμα των γυμναστηρίων - Karfitsa.gr
Κοινωνία Οικονομία

Πλησιάζει το άνοιγμα των γυμναστηρίων

Εν αναμονή της επαναλειτουργίας και των γυμναστηρίων βρίσκεται πολύς κόσμος. Οι ελπίδες μετά και την αυριανή νέα χαλάρωση του lockdown με το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης και την αλλαγή στην βραδινή απαγόρευση η οποία θα ξεκινά πλέον στις 11 το βράδυ αναπτερώθηκαν σε όλους αυτούς που αναμένουν την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων. Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις για οποιοδήποτε άνοιγμα παίζει βέβαια και ο εμβολιασμός ο οποίος προχωρά απρόσκοπτα και με γοργούς ρυθμούς.

Ελπίδες ότι πλησιάζει η ώρα που θα ανοίξουν και πάλι οι πόρτες των γυμναστηρίων έδωσε με τις δηλώσεις της νωρίτερα σήμερα στην ΕΡΤ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Η κ. Παγώνη αφού υπεραμύνθηκε της απόφασης να απαγορεύεται σε πρώτη φάση η μουσική στους χώρους εστίασης για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού, στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή της πως «σε περίπου 10 ημέρες θα μπορούν να ανοίξουν τα γυμναστήρια εξαιτίας των εμβολιασμών και των self test που προχωρούν, με μεγάλη προσοχή, όπως οι αποστάσεις και η απολύμανση των μηχανημάτων» δίνοντας έτσι και το στίγμα των μέτρων που θα πρέπει να τηρούνται στην αρχή.

Όσον αφορά την πορεία των εμβολιασμών η κυρία Παγώνη τόνισε πως «Όλοι συνειδητοποίησαν πλέον ότι για να βγούμε από αυτή την περιπέτεια πρέπει να εμβολιαστούμε, γιατί αυτό είναι το πρώτο όπλο που έχουμε».

Η ίδια εκτίμησε πως μέχρι τέλος Ιουνίου ή το αργότερο αρχές Ιουλίου και εφόσον πάρουμε τα εμβόλια που έχουν προγραμματιστεί, «θα πετύχουμε μια ανοσία 50-60%, που σημαίνει θα είμαστε πιο ελεύθεροι».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ