Ποια φρούτα κάνουν τις γυναίκες... τούρμπο; - Karfitsa.gr
Κολασμένοι Άγγελοι

Ποια φρούτα κάνουν τις γυναίκες… τούρμπο;

Έχει... φλοριτζίνη

milo

Ερευνητές από τη γειτονική μας χώρα μελέτησαν 731 Ιταλίδες (18 έως 43), τις οποίες χώρισαν σε δύο γκρουπ: Στο πρώτο, οι συμμετέχουσες έτρωγαν ένα φρούτο την ημέρα και περισσότερα. Στο άλλο, οι γυναίκες έτρωγαν λιγότερο από ένα την ημέρα.

Στη συνέχεια όλες συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο FSFI, το οποίο περιλαμβάνει 19 ερωτήσεις για τη γυναικεία σεξουαλική δραστηριότητα: πόσο συχνά το κάνουν, αν ικανοποιούνται κτλ.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες που έτρωγαν, τουλάχιστον, ένα μήλο την ημέρα, είχαν υψηλότερη βαθμολογία στο FSFI και έτσι οι επιστήμονες έβγαλαν το συμπέρασμα ότι το μήλο αυξάνει τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Παράλληλα διαπίστωσαν ότι το μήλο αυξάνει τη λίπανση στον κόλπο και τη σεξουαλική διάθεση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο λόγος που αυξάνεται η σεξουαλική διάθεση των γυναικών που τρώνε μήλα, είναι ότι το συγκεκριμένο φρούτο περιέχει την ένωση φλοριτζίνη.

Αυτή η ένωση έχει τις ίδιες ιδιότητες με την εστραδιόλη, την ορμόνη η οποία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη γυναικεία σεξουαλική διέγερση.

«Ενα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα» λέγαν οι παλιοί, αλλά, σύμφωνα με μία νέα έρευνα, «ένα μήλο την ημέρα κάνει τη γυναίκα… ηφαίστειο!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ