Ποια γνωστή ηθοποιός ανέβασε 38 πυρετό όταν χώρισε; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Ποια γνωστή ηθοποιός ανέβασε 38 πυρετό όταν χώρισε;

Τι λέει η ίδια

 

ba

Για τις θυσίες που έχει κάνει για χάρη του έρωτα μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου, σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Για τον έρωτα αξίζει και μπορείς να κάνεις πολλά. Πιστεύω στην πραγματική αγάπη και θεωρώ ότι είναι καλό να κάνεις την υπέρβαση, αρκεί να σέβεσαι τις προσωπικές σου επιθυμίες. Δεν είναι ωραίο να ζητάς από τον άλλον να αλλάξει», είπε η τηλεοπτική Μυρτώ από το Κάτω Παρτάλι και συνέχισε: «Έχω κάνει τεράστια υπομονή. Έχω δώσει ευκαιρίες περιμένοντας απλά να αλλάξει κάτι».

Αναφέρθηκε ακόμα και στον πρώτο της χωρισμό στα εφηβικά της χρόνια, ο οποίος την… αρρώστησε κυριολεκτικά: «Έχω πονέσει πολύ για έναν έρωτα. Δεν είμαι από πέτρα. Στους εφηβικούς μου έρωτες έφερνα πραγματικά την καταστροφή. Την πρώτη φορά που χώρισα ανέβασα 38 πυρετό! Τόσο βαριά το είχα πάρει», είπε στο περιοδικό ΟΚ! και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι όποτε και να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση θα είναι νωρίς. Μπορεί να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο για τον οποίο να μην πιστεύεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου και η ζωή να σου αποδείξει ότι κάνεις τεράστιο λάθος. Μπορεί να νομίζεις ότι βιώνεις τον απόλυτο έρωτα και ξαφνικά να καταρρεύσει σαν τραπουλόχαρτο».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ