Ποια τμήματα της περιφερειακής Θεσ/νίκης θα είναι σήμερα κλειστά! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ποια τμήματα της περιφερειακής Θεσ/νίκης θα είναι σήμερα κλειστά!

Λόγω εργασιών συντήρησης του δρόμου...

PERIFEREIAKH 7

Εργασίες συντήρησης επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη  Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την  Τετάρτη 6  Ιουλίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, με τον περιορισμό ότι την Παρασκευή οι εργασίες θα ολοκληρωθούν ως τις 12.00’ το μεσημέρι ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα εκτελεστούν οι εξής εργασίες:

 1) Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ι/Κ Κ13 (Φοίνικας, Καλαμαριά) με κατεύθυνση προς Καλαμαριά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ.

2) Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ της οδού Μαρίνου Αντύπα έως τον Α/Κ Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ