Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα σε εργασία και...ερωτικά; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα σε εργασία και…ερωτικά;

Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

zwdia

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Τα οικονομικά σας σήμερα θέλουν περισσότερο προσοχή. Μία κακή εκτίμηση θα σας βγάλει έξω από το προκαθορισμένο οικονομικό σας πρόγραμμα. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια μέρα αρκετά ιδιόρρυθμη και ίσως πρέπει να βρείτε λύσεις για κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Το βράδυ μάλλον θα είναι ήσυχο, με την συντροφιά κάποιων δικών σας ανθρώπων, και αγαπημένων φίλων, που θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

Ταύρος   Πολύ πιθανόν κάποιοι να σας αποτρέψουν (για κάποιους λόγους) τη χαρά και την ανεμελιά που θέλετε να ζήσετε. Ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα και βρεθείτε κοντά στον άνθρωπό σας. Οι φίλοι στηρίζουν τις επιλογές σας και βρίσκονται στο πλευρό σας. Το οικογενειακό περιβάλλον σας χαρίζει όμορφες στιγμές. Κάποια νέα που θα πάρετε, ίσως σας ταράξουν και δημιουργήσουν εντάσεις με τους άλλους.

Δίδυμοι   Από το απόγευμα θα νιώσετε μία δύναμη να κατακλύζει τη ζωή σας. Θα νιώσετε ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και να επαληθευτούν μετά από δική σας επιθυμία. Όμως μην ξεχνάτε, ότι κάνετε σήμερα θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή με αποτέλεσμα να κριθείτε αυστηρά από τους άλλους. Κάποιο προσωπικό θέμα θα σας απασχολήσει, αλλά θα βρεθούν οι λύσεις που θα σας ηρεμήσουν συναισθηματικά.

Καρκίνος   Κάποιο θέμα προσωπικό θα σας απασχολήσει με θετικό τρόπο και θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε μία μετακίνηση που αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα σας απομακρύνει για λίγο από τον άνθρωπό σας. Μην περιμένετε βέβαια άμεσα να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν. Μάλλον θα βρεθούν κάποια εμπόδια που θα αναβάλλουν την ομαλή ροή των γεγονότων.

Λέων   Οι φίλοι σήμερα μπαίνουν δυναμικά στην ζωή σας, για κάποιο καλό λόγο, αλλά πολύ πιθανόν να συμβεί και το τελείως αντίθετο. Η μέρα αυτή κρύβει εκπλήξεις και γεγονότα που δεν μπορείτε να προβλέψετε την εξέλιξη τους. Ένα προσωπικό σας θέμα που για κάποιους λόγους ζει παρασκηνιακά, σήμερα θα μπορέσετε να το δείτε με άλλα μάτια και να αποφασίσετε κάτι πιο ουσιαστικό για το μέλλον.

Παρθένος   Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο θα έπρεπε. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική τάση που σας διακρίνει να τα έχετε όλα στην εντέλεια. Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι κατ’ αυτόν τον τρόπο και μην περιμένετε να σας καταλαβαίνουν.

Ζυγός   Δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιες εξελίξεις που θα σας τοποθετήσουν σε μία πιο υψηλή θέση από αυτή που είδη βρίσκεστε. Προσέξτε όμως τον τρόπο που θα διαχειριστείτε αυτή την εύνοια. Μην παραμελείτε την οικογένεια ή τον σύντροφο, προς χάριν της δικής σας μόνο επαγγελματικής καταξίωσης και πορείας.

Σκορπιός   Μία ερωτικά ευνοϊκή μέρα για εσάς. Θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω το ερωτικό σας ταμπεραμέντο και να κερδίσετε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε χαμένο στην προσωπική σας ζωή. Βέβαια θα πρέπει να κρύψετε πολύ καλά, κάποιες ανασφάλειες που σας διακατέχουν και σας κάνουν γκρινιάρηδες. Στα οικονομικά σας θέματα να καλύψετε σήμερα κάποια βασικά χρέη που έχετε προς τρίτους και έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Τοξότης   Οι προσωπικές σας σχέσεις σήμερα θα περάσουν μία κρίση. Δεν αποκλείεται να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια το φιλικό περιβάλλον θα σας στηρίξει σε ψυχολογικό επίπεδο και θα μπορέσετε να ανακάμψετε πολύ γρήγορα σε ότι και να συμβεί. Επαγγελματικά υπάρχει μια αλλαγή που θα ευνοηθεί λόγο της παρέμβασης κάποιου δικού σας ανθρώπου.

Αιγόκερως   Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας δώσουν δύναμη και ικανοποίηση. Μια προσωπική υπόθεση δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Μία απομάκρυνση θα σας επηρεάσει πολύ το επόμενο διάστημα. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια ικανοποιητική περίοδο, αλλά σήμερα θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε με πιο συμπάθεια τις δυνατότητες των άλλων και ως που μπορούν να φτάσουν. Προσοχή στην υγεία.

Υδροχόος   Σήμερα θα φροντίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας παροχές, από την εργασία σας αλλά και από άλλες πηγές εισοδημάτων. Βρίσκεστε σε ένα διήμερο ανασφάλειας οικονομικής λόγο κάποιων θεμάτων που αλλιώς τα υπολογίζατε και διαφορετικά σας έχουν έρθει. Μην απελπίζεστε για κάτι που σύντομα θα τακτοποιηθεί. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία κατάσταση αλλαγών.

Ιχθύς   Μια μέρα επεισοδιακή. Από την μια θα γεμίσετε με ανασφάλειες επαγγελματικές και οικογενειακές που δύσκολα θα τα διαχειριστείτε, από την άλλη ο έρωτας θα σας κρατά δυνατούς. Μην αμφιβάλετε για τα αισθήματα του– της συντρόφου. Σήμερα μάλιστα θα θελήσει να σας δείξει την αγάπη του- της με χίλιους τρόπους. Πάρετε δύναμη από τον έρωτα και αγνοήστε τα δύσκολα που θέλουν να σας ρίξουν.

Πηγή:verysorry.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ