Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα στον έρωτα και ποια στα... οικονομικά; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα στον έρωτα και ποια στα… οικονομικά;

Aναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά...

zwdia

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι’αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος, συναισθηματικό ή υλικό. Επαγγελματικά να περιμένετε οπωσδήποτε κάποια αλλαγή.

Ταύρος: Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων που έρχονται το επόμενο διάστημα. Φροντίστε τα λοιπόν πριν να είναι κάτι οριστικό.

Δίδυμοι: Μια μέρα πολύ ιδιόρρυθμη και απαιτητική. Δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε εύκολα τις επιθυμίες των άλλων και αυτό θα σας φέρει σε μία αναστάτωση ψυχολογική. Πολύ πιθανόν να θελήσετε λίγο να απομονωθείτε και να δείτε κάποια πράγματα μέσα από την δική σας προσωπική ηρεμία. Μην παρασυρθείτε στο να πείτε λόγια που αύριο θα τα έχετε μετανιώσει. Από το βράδυ ίσως βρεθούν κάποιες λύσεις.

Καρκίνος: Κάποιο θέμα προσωπικό θα σας απασχολήσει με θετικό τρόπο και θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας. Αν αποφασίσετε μία μετακίνηση που αφορά τα επαγγελματικά σας βρείτε τρόπο να βρίσκεστε κοντά με τον σύντροφό σας. Η απομάκρυνση από την σχέση σας, ίσως δημιουργήσει κάποια καινά που δύσκολα θα καλύψετε αργότερα. Μάλλον κάποια εμπόδια που θα αναβάλλουν την ομαλή ροή των γεγονότων.

Λέων: Μία ερωτικά ευνοϊκή μέρα για εσάς. Θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω το ερωτικό σας ταμπεραμέντο και να κερδίσετε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε χαμένο στην προσωπική σας ζωή. Βέβαια θα πρέπει να κρύψετε πολύ καλά, κάποιες ανασφάλειες που σας διακατέχουν και σας κάνουν γκρινιάρηδες. Στα οικονομικά σας θέματα να καλύψετε σήμερα κάποια βασικά χρέη που έχετε προς τρίτους και έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Παρθένος: Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο θα έπρεπε. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική τάση που σας διακρίνει να τα έχετε όλα στην εντέλεια. Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι κατ’ αυτόν τον τρόπο και μην περιμένετε να σας καταλαβαίνουν.

Ζυγός: Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να αποσυρθείτε λίγο από το καθημερινό σας πρόγραμμα, είτε λόγω κάποιας αδιαθεσίας, είτε γιατί έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που θα σας κάνουν να απομακρυνθείτε από τους άλλους. Φροντίστε σήμερα την διατροφή και την υγεία σας. Θέματα οικογενειακά, θα μπουν σε νέες βάσεις και πολύ πιθανόν να χρειαστεί ένα εύγλωττο διάστημα ώστε να προσαρμοστείτε όλοι.

Σκορπιός: Η μέρα αυτή έχει μία περίεργη γεύση, μάλλον γλυκόπικρη. Από την μια θα παίρνετε θετικά μηνύματα από τους άλλους και από τις διάφορες καταστάσεις που εξελίσσονται, από την άλλη θα απογοητεύεστε και θα λιποψυχείτε εύκολα σε κάθε αντιξοότητα. Θέλει ηρεμία και να αφήσετε τα πολύ σημαντικά για αργότερα. Σήμερα βάλτε μία σειρά στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών, γιατί θα είναι πολύ φορτωμένο!

Τοξότης: Η μέρα αυτή σας κάνει να συνειδητοποιήσετε, που πραγματικά βρίσκεστε σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ξεσκεπάζει τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Εσείς οφείλετε να δείτε με προσοχή τον σύντροφο σας και αν  πραγματικά βρίσκεται στο πλευρό σας, ουσιαστικά. Μια μέρα λοιπόν που βοηθά να δείτε ξεκάθαρα την προσωπική σας ζωή, από όλες τις πλευρές. Επαγγελματικά ξεκινά μια έντονη περίοδος.

Αιγόκερως: Θα μπορέσετε σήμερα να επανεξετάσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην γίνει άμεσα το ξεκαθάρισμα που επιθυμείτε, όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις επιθυμίες των άλλων και τις δικές σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θα βρεθείτε πιο εύκολα στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Επαγγελματικά υπάρχει μπροστά αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα.

Υδροχόος: Κάποια ανησυχία από το πρωί, χωρίς ιδιαίτερο λόγο σας έχει χαλάσει την διάθεση. Νιώθετε ότι κάποια πράγματα που σας λένε δικοί σας άνθρωποι δεν είναι αλήθεια και χωρίς να το τεκμηριώνετε, μπαίνετε στην διαδικασία τις ανασφάλειας. Θέματα με ένα ακίνητο ή με κατασκευές μέσα σε αυτό θα σας αγχώσουν υπερβολικά.  Φροντίστε να χαλαρώσετε, κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί και μην τα αναλύετε όλα.

Ιχθείς: Κάτι αρχίζει να φωτίζεται μέσα σας. Δεν είναι απλά η ιδέα σας, αλλά τα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται από το πρωί. Η ανάγκη σας σήμερα είναι να βγείτε από τον περιορισμό που κρατούσατε αυτές τις μέρες τον εαυτό σας και να ζήσετε το κάθε τι. Δεν θέλετε το καλύτερο, θέλετε όμως να νιώσετε ότι αυτό που υπάρχει στην ζωή σας είναι για σας. Στα οικονομικά θα πρέπει να είστε και σήμερα προσεκτικοί.

Πηγή:verysorry.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ