Ποιες φήμες διαψεύδει ο Απόστολος Τζιτζικώστας; - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ποιες φήμες διαψεύδει ο Απόστολος Τζιτζικώστας;

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας...

tzitzikostas«Δεν υπήρχε ούτε υπόγεια ούτε εμφανής στήριξη. Δεν τάχθηκα στο πλευρό του ενός ή του άλλου υποψήφιου» είπε ο ανθυποψήφιος για την προεδρία στη ΝΔ, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επαναληπτικές εκλογές.

Ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», σημείωσε ότι η στήριξη κάποιου υποψήφιου είναι αντίθετη με τις θέσεις του και κατηγόρησε αυτούς που διαδίδουν ότι στήριξε παρασκηνιακά τον κ. Μητσοτάκη ότι «κινούνται εκ του πονηρού».

«Κάποιοι έλεγαν ότι υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες, ή διαδικασίες κάτω από το τραπέζι, διαψεύδω αυτές τις φήμες 100%. Δεν υπάρχει απολύτως καμία συμφωνία, δεν υπήρχε καμία συμφωνία, γιατί αλλιώς θα ερχόμουν να ακυρώσω τον ίδιο μου τον εαυτό» σημείωσε. Απαντώντας, σε όσους ταυτίζουν τη στήριξη στον κ. Μητσοτάκη με την κοινή παρουσία τους στην τελετή των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τζιτζικώστας είπε η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν αναπόφευκτη, καθώς -όπως αναφέρει- τα τελευταία 10 χρόνια ανελλιπώς, λόγω της θεσμικής του ιδιότητας, παρίσταται στον αγιασμό των υδάτων. «Ήμουν στα Θεοφάνεια, όπως ήμουν τα τελευταία δέκα χρόνια είτε ως βουλευτής είτε ως περιφερειάρχης στο ίδιο σημείο, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Εκείνη την ημέρα αποφάσισαν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεωργιάδης να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, αντί να βρεθούν κάπου αλλού. Στον Πειραιά, ή κάπου αλλού. Αν και ο κ. Μεϊμαράκης είχε αποφασίσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη θα ήμασταν και οι τέσσερις μαζί» υπογράμμισε.

ΑΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ