Ποιες περιοχές θα μείνουν αύριο χωρίς... νερό - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Ποιες περιοχές θα μείνουν αύριο χωρίς… νερό

Αντικατάσταση και σύνδεση αγωγών Φ100 και Φ700

nero-Σάββας Αυγητίδης

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, από τις 08:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης δύο δικλείδων Φ100 και δύο δικλείδων Φ200 του δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά με Κερασούντος, του Δ.Δ. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Παύλου Μελά, Κερασούντος, Παχατουρίδου, Ακριτίδου, Υψηλάντου, Λεωφόρο Κομνηνών, Αναπαύσεως καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς, του Δ.Δ. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι  απαραίτητες για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν  προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Επίσης την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 από τις 22:00 έως την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 09:00π.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες ύδρευσης λόγω σύνδεσης νέου αγωγού Φ700 mm του δικτύου μεταφοράς ύδατος, στη συμβολή των οδών Μαιάνδρου με Αναγεννήσεως του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Λόγω των ανωτέρω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Στρατηγού Μακρυγιάννη, Ακαδήμου, Μαιάνδρου και Αναγεννήσεως καθώς επίσης και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς, του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν γίνονται στα πλαίσια των εργασιών της «ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε» στην Εσωτερική Περιφερειακή οδό και είναι  απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης. Θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Θα υπάρξουν μεμονωμένες περιπτώσεις που η αποκατάσταση της υδροδότησης θα γίνει αργότερα λόγω ιδιορρυθμίας του δικτύου ύδρευσης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ