Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε πρώην παράγοντες του ΑΡΗ... - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε πρώην παράγοντες του ΑΡΗ…

Πρόκειται για… εννέα άτομα που διετέλεσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «κίτρινης» ΠΑΕ κατά το έτος 2009. Η υπόθεση αφορά τη διοίκηση Αθανασιάδη για τους παίκτες Σιστόν και Ολαϊτάν. Μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρεται:

«Η κατηγορία που τους αποδίδεται συνδέεται με αμοιβές που εισέπραξαν ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν εκείνο το καλοκαίρι από την ομάδα, όπως επίσης μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Προηγήθηκε μήνυση για κακοδιαχείριση που υπέβαλλε τον περασμένο Απρίλιο ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας σε βάρος συνολικά 25 ατόμων που υπήρξαν μέλη διοικήσεων της ΠΑΕ κατά την 5ετία 2009-2014.

Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση αφορά δύο ξένους ποδοσφαιριστές και τρεις μάνατζερ, που, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, εισέπραξαν υπέρογκες αμοιβές, ζημιώνοντας τα ταμεία της ΠΑΕ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ποσό με το οποίο ζημιώθηκε η εταιρεία κυμαίνεται μεταξύ 5 και 6 εκατ. ευρώ. Ύστερα από το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης, ο εισαγγελέας καταλόγισε ευθύνες εναντίον εννέα πρώην μελών της διοίκησης της ΠΑΕ, αυτών δηλαδή που διοίκησαν το επίμαχο διάστημα, ενώ για τους υπόλοιπους 16 η υπόθεση αρχειοθετείται. Το επόμενο διάστημα οι κατηγορούμενοι θα αρχίσουν να προσέρχονται στον ανακριτή στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης που θα διεξαχθεί».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ