Ποιο τρίωρο της Κυριακής δε θα προσφέρεται για κολύμβηση σε κάποιες παραλίες… - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Ποιο τρίωρο της Κυριακής δε θα προσφέρεται για κολύμβηση σε κάποιες παραλίες…

Δείτε αναλυτικά τις συνθήκες κολύμβησης σε όλες τις παραλίες της Βορείου Ελλάδας…

5d48170ceb3c52d6f89b997e93ca86b6_L

Δε θα είναι εύκολη σήμερα η κολύμβηση σε κάποιες παραλίες της Βορείου Ελλάδας και ιδίως κατά τις απογευματινές ώρες, όπως φαίνεται και από τους παρακάτω χάρτες που απεικονίζουν τις συνθήκες κολύμβησης στις 9 το πρωί, στις 12 το μεσημέρι, στις 3 μετά το μεσημέρι, στις 6 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ.

Στις παραλίες της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Πιερίας, οι συνθήκες θα είναι σχεδόν ιδανικές το πρωί, με λίγα μόνο προβλήματα στις ακτές που βρίσκονται πολύ κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε αυτές που βρίσκονται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής από την πλευρά του Θερμαϊκού. Στη Χαλκιδική οι συνθήκες θα έχουν γίνει ιδανικές μέχρι το μεσημέρι.

Τα περισσότερα προβλήματα θα παρουσιαστούν το απόγευμα. Μέτριες θα είναι στις 18:00 οι συνθήκες κολύμβησης στις παραλίες κοντά στην πόλη της Κατερίνης, στην Ασπροβάλτα, στις παραλίες του βόρειου Τορωναίου Κόλπου και σε όλες τις παραλίες του δήμου Θερμαϊκού. Στον Ποταμό της Επανομής, μάλιστα, οι συνθήκες για κολύμβηση θα είναι παροδικά δυσμενείς.

Πριν νυχτώσει, όμως, η κατάσταση θα γίνει ιδανική για βουτιές, καθώς στις 21:00 η θάλασσα θα είναι… «λάδι» σε όλη την ηπειρωτική Βόρεια Ελλάδα! Οπότε, το καλύτερο θα ήταν να αργήσετε σήμερα να ξεκινήσετε για την επιστροφή στις πόλεις από τις παραλίες, αφού η θάλασσα αναμένεται να είναι απολαυστική την ώρα που κάποιοι θα έχουν ήδη ολοκληρώσει την έξοδό τους για το Σαββατοκύριακο…

Συνθήκες Κολύμβησης στις 9

Συνθήκες Κολύμβησης στις 12

Συνθήκες Κολύμβησης στις 15

Συνθήκες Κολύμβησης στις 18

Συνθήκες Κολύμβησης στις 21

Πηγή: meteo.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ