Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Τα μέτρα της Τροχαίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

kleisoi-dromoi

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, καθώς, με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πορείες στο πλαίσιο του εορτασμού της 42ης Επετείου του Πολυτεχνείου.

Από τις 14:30 σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων, το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί και δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

Από 14:30 ώρα σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ. Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής:

α.  Από την 06.00΄ ώρα της Δευτέρας (16-11-2015) και μέχρι την ώρα 06.00΄ της Τετάρτης (18-11-2015), στην οδό Εθνικής Αμύνης (από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου),  στην οδό Εγνατία (από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης), στην οδό Αγγελάκη και στην οδό Αρμενοπούλου (από Δημ. Γούναρη μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης).
β. Από την 06.00΄ ώρα της Τρίτης (17-11-2015) και μέχρι τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, στις παρακάτω οδούς: Εγνατία (από Εθν. Αμύνης μέχρι Δωδεκανήσου), Εθν. Αμύνης (από Εγνατία μέχρι πλατεία Λ. Πύργου), Αγ. Δημητρίου (από Εθν. Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φ. Δραγούμη), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι Γ. Λαμπράκη),  Βασ. Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Κ. Ντήλ), Κ. Ντήλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασ. Ηρακλείου), Γρ. Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κ. Καραμανλή (από Γ. Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτανζόγλου), Ελ. Βενιζέλου (από Τσιμισκή μέχρι Εγνατία), καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ