Ποιοι θα παίξουν στο χριστουγεννιάτικο «Άκου τι είπαν»; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Ποιοι θα παίξουν στο χριστουγεννιάτικο «Άκου τι είπαν»;

Ραντεβού στο χριστουγεννιάτικο game…

10ec7563c30ba40752491a0589b7a68d_L

Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε έρχεται με διπλό χτύπημα! Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, στις 21.00 μια καυτή θεατρική αναμέτρηση θα αναστατώσει την prime time.

Αυτήν τη φορά, στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» καταφθάνουν δύο θεατρικές πεντάδες που μπορεί να μην μας …τρελάνουν αλλά σίγουρα θα μας κάνουν … άνω κάτω! Από τη μία, η ομάδα «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα», δηλαδή οι Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Πλάκα, Ευτυχία Σιδέρη, με αρχηγό τον Κώστα Αποστολάκη, και από την άλλη, η ομάδα «Άνω Κάτω», δηλαδή οι Μαρία Κορινθίου, Δημήτρης Μενούνος, Κατερίνα Μάντζιου, Κώστας Φραγκολιάς, με αρχηγό τον Γιάννη Αϊβάζη.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό………….

Η συνέχεια στο verysorry.gr

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ