Ποιοί θα πουν «Σταυρος Δήμας» στο δεύτερο γύρο - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ποιοί θα πουν «Σταυρος Δήμας» στο δεύτερο γύρο

Μετά το «άνοιγμα» του Α.Σαμαρά

vouli_soma_1Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ξεκαθαρίζει ότι θα ψηφίσει στην ψηφοφορία της Τρίτης τον Σταύρο Δήμα.

Ο κ. Κουράκος, ο οποίος είχε ψηφίσει «παρών» στην πρώτη ψηφοφορία, είπε: «Ο κ. Σαμαράς με τη δήλωσή του, κάλυψε τις τρεις προϋποθέσεις που είχα θέσει.

Ως εκ τούτου, την Τρίτη εγώ θα ψηφίσω τον Σταύρο Δήμα με τον οποίον, εκτός των άλλων, με συνδέει πολύχρονη φιλία». Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουράκος είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι προϋποθέσεις που θέτει είναι:  Πρώτον, κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας, δεύτερον, ολοκλήρωση συνταγματικής αναθεώρησης και τρίτον, εκλογές εντός του 2015.

Για θετική κίνηση του πρωθυπουργού, ο οποίος άνοιξε την πόρτα της εθνικής συνεννόησης έκανε λόγο Ο Βασίλης Καπερνάρος: «Τώρα τον λόγο έχει η απέναντι πλευρά η οποία θα πρέπει να απαντήσει είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπερνάρος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι θα ψηφίσει τον Στάυρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ