Ποιος Θεσσαλονικιός δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Ποιος Θεσσαλονικιός δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής;

Το ανακοίνωσε σήμερα...

Iwannidis2

Ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα πως τελικά δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους συνεργάτες του, τους ψηφοφόρους του αλλά και τους αρχηγούς του κόμματος που υπηρέτησε μέσα από το κοινοβούλιο για περισσότερο από έντεκα χρόνια!

Ο λόγος για τον Γιάννη Ιωαννίδη της Α’ Θεσσαλονίκης. Ο κόουτς είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του να μην διεκδικήσει μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο από τον περασμένο Μάΐο, όταν “κατέβηκε” υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες εξέταζε και συζητούσε με στενούς του συνεργάτες το ενδεχόμενο να πολιτευτεί ξανά! Τελικά έκανε πράξη όσα υποσχέθηκε προεκλογικά!

Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Ιωαννίδη: 

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας προς όλους όσους με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην ελληνική Βουλή, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος του κόμματος μου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Μπήκα στην πολιτική πριν έντεκα περίπου χρόνια μετά από μια απολύτως επιτυχή επαγγελματική καριέρα, θεωρώντας όταν μου ζητήθηκε ότι θα μπορούσα να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για το καλό της πατρίδας, μακριά από κάθε σκοπιμότητα.

Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια τόσο σαν βουλευτής όσο και σαν Υφυπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού σε δυο βουλευτικές θητείες, άσκησα έντιμη και χρηστή διοίκηση, ιδίως όσον αφορά στη διαχείριση δημόσιου χρήματος, εμμένοντας ακλόνητα στις ιδέες μου και τα πολιτικά μου πιστεύω μέχρι το τέλος.

Γι΄αυτό το λόγο θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω κατ΄ αρχήν τους δύο άξιους πρωθυπουργούς, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά που με τίμησαν όχι μόνο για να με συμπεριλάβουν στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών της παράταξης μου αλλά και διότι μου εμπιστεύτηκαν την τιμητική για εμένα θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους χιλιάδες ανώνυμους πολίτες της πόλης μου της Θεσσαλονίκης, που σε όλες τις διεξαχθείσες μέχρι σήμερα εκλογές, βουλευτικές και μη, με τίμησαν με τη ψήφο τους.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι εγώ θα παραμείνω στη διάθεση της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεχίσω να μάχομαι για τα ιδανικά μου μέσα στους κόλπους της παράταξης και θα είμαι φίλος και κοντά σε κάθε πρόβλημα, όπως και πρώτα και ακόμη περισσότερο.

Βεβαίως, δε θα παραλείψω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, μέλη του πολιτικού μου γραφείου και μη, που εργάσθηκαν δίπλα μου και για λογαριασμό μου, ώστε να φέρουμε μαζί το καλύτερο κάθε φορά αποτέλεσμα για εμένα και για το κόμμα μου, τη Νέα Δημοκρατία.

Τέλος, θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω δημόσια, τη γυναίκα μου και την κόρη μου, που κάθε μια με το δικό της τρόπο με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως με την υπομονή τους στις συνεχείς και επανειλημμένες απουσίες μου από κοντά τους.
Θα ήθελα τελειώνοντας να κάνω και μια ευχή. Η επόμενη μέρα των εκλογών, να βρει όλους τους Έλληνες ενωμένους, για να μπορέσουμε σαν μια ομάδα πλέον, να επιτύχουμε τους στόχους μας σαν λαός.

Με τιμή,
Γιάννης Ιωαννίδης”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ