Ποιος βουλευτής της ΝΔ "ψηφίζει" Βαρδινογιάννη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ποιος βουλευτής της ΝΔ “ψηφίζει” Βαρδινογιάννη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

"Θα μπορούσε για πρώτη φορά να είναι γυναίκα" λέει στο karfitsa.gr

Tzamtzis copy

του Βαγγέλη Στολάκη

Βέβαιος πως τελικά θα βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνει στο karfitsa.gr βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος προκρίνει ως καλύτερη υποψηφιότητα αυτή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Ο λόγος για τον Δάνη τζαμτζή, ο οποίος σε ερώτηση του karfitsa.gr αναφέρει πως: «οι βουλευτές επειδή αντιλαμβάνονται απόλυτα την κρισιμότητα των στιγμών θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή». Και συμπληρώνει πως: «καθοριστική θα είναι η σημασία του ονόματος. Θα υπάρξουν συνάδελφοι που ψηφίσουν λόγω της πρότασης. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι οι βουλευτές αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και θα ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον της χώρας».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζει επίσης ότι: «έχω ακούσει πολλά ονόματα. Μια υποψηφιότητα που δεν θα είναι κομματική θα συγκεντρώσει τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί. Μπορεί άνετα για πρώτη φορά θα είναι γυναίκα η επόμενη πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μια τέτοια υποψηφιότητα όπως της κ. Βαρδινογιάννη είναι πολύ καλή» καταλήγει ο κ. Τζαμτζής!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ