ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Νατσιού: Δεν υπάρχει καμία μυστική διπλωματία με την Τουρκία

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
20/11/2024
Πολιτική
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Άδ. Γεωργιάδης: «Επί θητείας μου επιβλήθηκαν τα μεγαλύτερα πρόστιμα στις τράπεζες, δεν περιμένω από τον Ανδρουλάκη να μου πει να κάνω τη δουλειά μου»

Related Post

Αυτιάς: 90 τροπολογίες, 4 ερωτήσεις και συμμετοχή σε 20 ακροάσεις ειδικών – Οι προτάσεις που υιοθετήθηκαν

Κεραμέως και ΣΕΒ στο Women Forward Summit: Ισότητα στην εργασία και άρση στερεότυπων

Γεωργιάδης: Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν όλα τα “κάθετα έργα” των νοσοκομείων

Πιερρακάκης: Ευρωπαϊκή δράση, όχι «αστερίσκους» και εθνικές «εξαιρέσεις» μπροστά στην κρίση

Εφ’ όλης της ύλης απάντηση του υπουργού Υγείας για ελληνοτουρκικά, πόλεμο στην Ουκρανία, woke ατζέντα και Ντόναλντ Τραμπ – «Η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει εξαιρετικά υπερήφανη εξωτερική πολιτική».

«Καμία μυστική διπλωματία δεν υπάρχει, ούτε και θα μπορούσε να υπάρξει και σίγουρα αυτή η Κυβέρνηση δεν την υποστηρίζει. Αντιθέτως, η Κυβέρνηση αυτή στην οποία είμαι μέλος -και με μεγάλη υπερηφάνεια- έχει ακολουθήσει σε σχέση με την Τουρκία μια εξαιρετικά υπερήφανη εξωτερική πολιτική» τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στους υπαινιγμούς του προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιού για μυστική ατζέντα μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολη.

Κατά τη συζήτηση για την τροποποίηση της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ωνασείου, ο κ. Γεωργιάδης πήρε τον λόγο επί προσωπικού για όσα ανέφερε ο κ. Νατσιός για τα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στην Ουκρανία, την woke ατζέντα και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ απάντησε και στον χαρακτηρισμό «Τσαουσέσκου» που απέδωσε ο πρόεδρος της Νίκης στον πρωθυπουργό.

Για τα ελληνοτουρκικά

Ο κ. Γεωργιάδης διέψευσε κατηγορηματικά τα περί μυστικής ατζέντας, υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση απέκρουσε τόσο την απόπειρα εισβολής στον Έβρο, όσο και την προσπάθεια παρέμβαση της Τουρκίας με στόλο, ενώ υπενθύμισε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πέντε φορές από τότε που είπε ότι δεν θα τον δει. «Πέντε φορές ο Ερντογάν έχει διαψεύσει τον Ερντογάν! Ποιος έχει υποχωρήσει εκ των δυο από τη θέση που είχε υποστηρίξει; Ο Μητσοτάκης ή ο Ερντογάν;» ρώτησε.

Ειδική αναφορά έγινε και στην ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων από το 2019 και μετά. «Όσο ο χρόνος περνάει, η Ελλάδα ισχυροποιείται στρατιωτικά από το σημείο ναδίρ που είχε φτάσει μετά τη δεκαετή κρίση. Συνεπώς, τα “ήρεμα νερά” στο Αιγαίο και η διατήρηση του καλού κλίματος στο Αιγαίο βοηθάει την Ελλάδα ή την βλάπτει, αφού μιλάμε για πατριωτισμό; Κατά τη γνώμη μου ασφαλώς και τη βοηθάει. Την βοηθάει οικονομικά, τη βοηθάει πολιτικά», είπε προσθέτοντας: «τη βοηθάει σε πολλά επίπεδα, και κυρίως τη βοηθάει γιατί ισχυροποιεί τις Ένοπλες Δυνάμεις και μειώνει το χάσμα που είχε δημιουργηθεί με την Τουρκία, συν τις διεθνείς συμμαχίες τις οποίες οικοδομούμε».

«Στις 100 ψήφους σας και οι 100 είναι σαν το ΚΚΕ»

Ο υπουργός Υγείας απάντησε και στον χαρακτηρισμό «Τσαουσέσκου» που απέδωσε ο κ. Νατσιός στον πρωθυπουργό. «Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί πρακτικές Τσαουσέσκου. Όμως, πρέπει να προσέχει μήπως έχει και την τύχη του “Τσαουσέσκου”» είχε πει ο κ. Νατσιός.

«Είπατε τον Μητσοτάκη “Τσαουσέσκου”. Δηλαδή, θα τον εκτελέσουν σε τοίχο; Θα τον εκτελέσουν, με τη σύζυγό του, σε κάποιον τοίχο;», είπε, ενώ ο κ. Νατσιός διευκρίνισε ότι έκανε παρομοίωση.

«Ας φύγουμε από την κυριολεξία και ας πω ότι κάνατε μία ρητορική υπερβολή. Να το δεχθώ έτσι.
Εάν πάμε στην ευρύτερη ιδεολογική συζήτηση -που εμένα μου αρέσει- σε αυτό το Κοινοβούλιο, καθίστε και μετρήστε, πόσες φορές η «ΝΙΚΗ» έχει ψηφίσει κάτι διαφορετικό από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, γιατί ο Τσαουσέσκου κομμουνιστής ήταν. Σας διαβεβαιώ ότι στις εκατό ψήφους σας, και οι εκατό είναι σαν του ΚΚΕ», ανέφερε.

Μάλιστα, σχολίασε ότι τα κόμματα που βρίσκονται στη δεξιά πέραν της ΝΔ, αν και μπήκαν στη Βουλή για να εκφράσουν δεξιότερες απόψεις, ουσιαστικά με τη στάση τους είναι σαν να έχουν αυξήσει «την κοινοβουλευτική της παρουσία η Πλεύση Ελευθερίας και το ΚΚΕ».

«Ο Μητσοτάκης παραμένει φιλελεύθερος πρωθυπουργός»

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας απάντησε και στις αιτιάσεις του κ. Νατσιού που ανέφερε ότι έπιασε πανικός τον πρωθυπουργό, που αποκήρυξε την woke ατζέντα, κάνοντας κολοτούμπα.

«Επί της ουσίας, woke ατζέντα στην Ελλάδα ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, με τον κ. Νατσιό να επαναφέρει το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και τον υπουργό Υγείας να του υπενθυμίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων αφού ότι πρόκειται για ανθρώπινο δικαίωμα.

«Όσο και εάν δεν σας αρέσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ένας φιλελεύθερος Πρωθυπουργός, που μπορεί να ισορροπεί μεταξύ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της υπερασπίσεώς τους και της υπεράσπισης της παραδοσιακής ελληνικής κοινωνίας. Εμείς μπορούμε να κάνουμε και τα δύο και να τα κάνουμε με ισορροπία», ανέφερε.

Πηγή: Protothema.gr

Tags: Άδωνις ΓεωργιάδηςΝέα Δημοκρατία
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Αυτιάς: Νέο Κοινωνικό Ταμείο για άμεσες αποζημιώσεις στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές
Πολιτική

Αυτιάς: 90 τροπολογίες, 4 ερωτήσεις και συμμετοχή σε 20 ακροάσεις ειδικών – Οι προτάσεις που υιοθετήθηκαν

Οι προτάσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Αυτιά, «για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης, που μαστίζει την Ελλάδα και την...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
11/03/2026
Νίκη Κεραμέως: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εγγυηθεί τη θρησκευτική ελευθερία όλων»
Πολιτική

Κεραμέως και ΣΕΒ στο Women Forward Summit: Ισότητα στην εργασία και άρση στερεότυπων

Με μονοψήφιο, πλέον, ποσοστό ανεργίας στις γυναίκες και περισσότερες από 260.000 νέες εργαζόμενες σε σχέση με το 2019, η Ελλάδα...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
11/03/2026
Next Post
Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία με βρετανικούς πυραύλους μεγάλης εμβέλειας Storm Shadow – Στόχος το Κουρσκ (Video)

Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία με βρετανικούς πυραύλους μεγάλης εμβέλειας Storm Shadow – Στόχος το Κουρσκ (Video)

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα

Oι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
12/03/2026
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa