ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Δράμαλης Μάριος: Ανανεώστε τη φωνή της πόλης με έναν άνθρωπο που διεκδικεί (ΦΩΤΟ)

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
12/05/2023
Πολιτική
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Δράμαλης Μάριος: Ανανεώστε τη φωνή της πόλης με έναν άνθρωπο που διεκδικεί (ΦΩΤΟ)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του «Μακεδονία Παλλάς» και εν μέσω ενός ενθουσιώδους κοινού, ο υποψήφιος βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης Μάριος Δράμαλης έστειλε μήνυμα ανανέωσης στην κεντρική πολιτική ομιλία του ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊου.

Στο χαιρετισμό της κεντρικής ομιλίας του Μάριου Δράμαλη, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς τόνισε ότι «ο Μάριος Δράμαλης δε χρειάζεται συστάσεις, είναι άνθρωπος που έχει παλέψει για τη Νέα Δημοκρατία, η δουλειά του φανερώνει την επιτυχία του. Μάριε θα πετύχεις…» ενώ απευθυνόμενος στο πλήθος μνημόνευσε ένα απόφθεγμα του Αβραάμ Λίνκολν «η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με
την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου».

Ο κ. Δράμαλης ευχαρίστησε τους πολίτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους ανθρώπους που ήρθαν να με τιμήσουν, ένα θερμό χειροκρότημα για αυτά τα νέα παιδιά στα οποία οφείλουμε να δώσουμε όραμα κι ελπίδα, όλοι όσοι πολιτευόμαστε, να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις εμπειρίες μας και να τους παραδώσουμε έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε», τόνισε αναλύοντας ταυτόχρονα το πρόγραμμα και τις ιδέες του.

«Ξέρω ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη αισθανόμαστε αδικημένοι. Διότι χρόνια τώρα κυριαρχεί η λογική του «αυτόματου πιλότου». Ανθρώπων που είτε συνειδητά, είτε όχι, δεν τόλμησαν να διεκδικήσουν αυτό που αξίζει στην πόλη. Η απόφασή μου να κατέλθω στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής της πόλης που αγαπώ και αγαπάμε όλοι μας αποσκοπούσε σε ένα και μόνο λόγο: Να συνδράμω με όλους μου τις δυνάμεις ώστε να ξεφύγουμε από μια ηττοπαθή και μίζερη νοοτροπία απελευθερώνοντας όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της πόλης. Γιατί έχω την τεχνογνωσία να το πράξω.

Με προτάσεις συγκεκριμένες, κοστολογημένες κι όχι λόγια εντυπωσιασμού. Την τελευταία εικοσαετία η Θεσσαλονίκη έχει μείνει πίσω πολιτικά διότι στερήθηκε ανθρώπων που δεν τόλμησαν να διεκδικήσουν. Όχι από κακές προθέσεις. Αλλά ξέρετε ότι η πολιτική και οι πολιτικοί βρίθει καλών προθέσεων. Αλλά με ιδέες, καινοτόμες και κυρίως εφαρμόσιμες που θα συναντούσαν ευήκωα ώτα στην κεντρική πολιτική διοίκηση ώστε να πειστεί για την υλοποίησή της. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει και πρέπει να αλλάξει σήμερα».

Related Post

Παύλος Μαρινάκης: Ο δημιουργός της πολιτικής τερατογένεσης έρχεται να σώσει την Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας αποδείχθηκε υπερβολικά εξουσιομανής

Αλέξης Τσίπρας: Απόφαση υπέρβασης και όχι ανταγωνισμού η παραίτηση

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβολή ζήτησε από την Εξεταστική η Π. Τυχεροπούλου

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του που περιλαμβάνει δέσμη παρεμβάσεων πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν στην Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης με τις αναπλάσεις και σε όλους τους κλάδους της οικονομικής ζωής της πόλης: «Στόχος μου κύριο είναι η καταπολέμηση της ανεργίας στην Θεσσαλονίκη, η δημιουργία θέσεων εργασίας αλλά και η στροφή σε ότι ο τόπος ξέρει και μπορεί να κάνει καλά: Στον τουρισμό, στην ενέργεια, στον πρωτογενή τομέα, στην εξωστρέφεια και αυτό μπορεί να γίνει: Mε ιδιωτικές επενδύσεις, με την χρήση και αξιοποίηση Managers στον δημόσιο τομέα, μετά την πανδημία να περάσουμε στην ανάπτυξη, στο πλάνο επενδύσεων και ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού. Με την ανάπτυξη κι ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας των επενδύσεων με φιλικό περιβάλλον για τον ιδιωτικό τομέα με την ταυτόχρονη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας που θα προκύψουν από τις δραστηριότητες των επιχειρηματιών. Με τα «πράσινα» νησιά και την ολοκλήρωση προγράμματος με επιδότηση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με αυτοπαραγωγή και αποθήκευση της ενέργειας για όλους τους
‘Έλληνες πολίτες, ιδιώτες, φυσικά πρόσωπα, επαγγελματίες, ξενοδόχους, βιομηχάνους. Οι ΑΠΕ μπορούν να αντισταθμίσουν σε σημαντικό βαθμό το ρωσικό αέριο στην ηλεκτροπαραγωγή της Ελλάδας και να καταστούμε ενεργειακά αυτόνομοι».

Ο κ. Δράμαλης αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην ιδέα της μετεγκατάστασης τριών υπουργείων στην Θεσσαλονίκη: «Το Υπουργείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού:  Γιατί με τόσες επενδύσεις σχηματισμού ψηφιακών hub η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί σε τεχνολογική πρωτεύουσα των Βαλκανίων και να μετασχηματιστεί στο πλαίσιο της ψηφιακής της ώθησης και της εξωστρέφειας της. Το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών: Γιατί με τόσα έργα εν εξελίξει κάλλιστα το υπουργείο θα μπορούσε να έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και όχι την Αθήνα και να καταστήσει την Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων σε μεταφορές και υποδομές. Τo Υπουργείο Παιδείας: Γιατί σε μια πόλη που διαθέτει το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί σε πυλώνα έρευνας, τεχνολογίας και καινοτομίας χτίζοντας ένα brand name για την προσέλκυση χιλιάδων φοιτητών από το εξωτερικό».

Τέλος ζήτησε από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης τη στήριξη τους γιατί με τον τρόπο
αυτό «θα ανανεώσεις την φωνή της πόλης με ένα άνθρωπο που διεκδικεί και πετυχαίνει
τους στόχους του, χωρίς εξαρτήσεις με μόνο όπλο του, το βιογραφικό του και την πορεία
του στην κοινωνία».

Στον επίλογο της εκδήλωσης ο Μάριος Δράμαλης ζήτησε από τη Βούλα Πατουλίδου να μιλήσει και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης συγκίνησε λέγοντας «συνήθως αυτός που λέει τον τελευταίο λόγο κερδίζει και τις εντυπώσεις και αυτός ανήκει στον Μάριο Δράμαλη!» 

Παρόντες στην κεντρική πολιτική ομιλία του Μάριου Δράμαλη ήταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, o Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς , ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεσσαλονίκης και Α περιφέρειας Θεόδωρος Μητράκας, ο πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ και νυν υποψήφιος βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Νίκος Παπαϊωάννου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, ο πρώην Περιφερειάρχης ΚΜ Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Διοικητής του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης , ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης Γιάννης Μανδρίνος, πρόεδροι και αντιπρόεδροι ΔΗΜΤΟ του Ν. Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τομέων της ΝΔ Ιωάννης Ρουκάς και πλήθος δημοτικών συμβούλων και μελών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

  •  Σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο bar – restaurant LES ZAZOYS, ο κ. Δράμαλης Μάριος θα δεχθεί όλους τους φίλους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε μια δεξίωση με ένα δωρεάν ποτό για όλους και finger food, για να συζητήσει για τα ζητήματα της Καλαμαριάς και όχι μόνο.
     
     Την Δευτέρα 15 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο bar – restaurant IL POSTO στον Εύοσμο  ( έναντι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ),  θα δεχθεί όλους τους φίλους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε μια δεξίωση με ένα δωρεάν ποτό για όλους και finger food να συζητήσει για τα ζητήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
  •  Την Τετάρτη 17 Μαϊου στις 8 μ.μ. στο bar – restaurant Ensayar The Four Seasons Bar (Λεωφόρο Νίκης 63), θα δεχθεί όλους τους φίλους του κέντρου της πόλης, σε μια δεξίωση με δωρεάν ποτό για όλους για να συζητήσει τα ζητήματα που αφορούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
  •  Την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο νέο bar – restaurant της πόλης μας στο  AVENUE  στη Νέα Παραλία, ( το παλιό MAISON , INTERNI στην Νέα Παραλία αμέσως μετά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στα δεξιά μας )  θα δεχθεί όλους τους φίλους της Θεσσαλονίκης από κάθε πλευρά της πόλης και της Ά Θεσσαλονίκης, σε μια δεξίωση με τίτλο ‘’ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ‘’ ,με ένα δωρεάν ποτό για όλους και finger food, να συζητήσει για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης και την παρουσίαση της υποψηφιότητας του και να δώσει ένα άλλο χαρακτήρα στις συγκεντρώσεις αυτές, χωρίς να είναι κουραστικές ομιλίες αλλά μια διαδραστική συζήτηση με όλες και όλους σας.

Tags: Εκλογες 2023Θεσσαλονίκη
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Π. Μαρινάκης: Αυτού του είδους η αντιπολίτευση στρέφεται ενάντια στα νέα παιδιά και στις οικογένειές τους
Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Ο δημιουργός της πολιτικής τερατογένεσης έρχεται να σώσει την Ελλάδα

  «Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από προσωπολατρίες και σωτήρες, αλλά από πολιτικές που βελτιώνουν τη ζωή του», δήλωσε ο...

Αναρτήθηκε από Γιώργος Μυλωνάς
11/10/2025
Άδωνις Γεωργιάδης: Έκλαψε όλη η Ελλάδα για τον μικρό Άγγελο, ευχαριστώ την γιαγιά του που δωρίζει τα όργανά του
Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας αποδείχθηκε υπερβολικά εξουσιομανής

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΕΡΤnews άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα όσα δήλωσε σε...

Αναρτήθηκε από Γιώργος Μυλωνάς
11/10/2025
Next Post
Ζέρβας ο … πολεμιστής!

Ζέρβας ο ... πολεμιστής!

Η εταιρεία με την επωνυμία “MEDIA PUBLISHING GK IKE ” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Το ένστικτο αυτών των ζωδίων είναι πάντα σωστό

Ζώδια: Ποια είναι πιθανότερο να ερωτευτούν μέσα στον Οκτώβριο

Αναρτήθηκε από Άννα Παπαδοπούλου
06/10/2025
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa