Στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, όπου έκανε δηλώσεις μπροστά από ένα φλεγόμενο δέντρο.
Η κίνηση του βουλευτή προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις με χρήστες των social media να τον κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο.
«Μία ακόμα φυσική καταστροφή σε εξέλιξη στην Ανατολική Αττική. Από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους των περιοχών μας σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Σωκράτη Φάμελλο».
Μία ακόμα φυσική καταστροφή σε εξέλιξη στην Ανατολική Αττική. Από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους των περιοχών μας σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ @SFamellos #Φωτιά #Πυρκαγια #Κουβαρά #Ανάβυσσο #Καλύβια pic.twitter.com/a415RRk3So
— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) July 17, 2023
Αν θέλετε το πιστεύετε,αλλά με αυτό το πουκαμισάκι ο Καραμέρος,συνδράμει από το πρωί τις δυνάμεις της πυροσβεστικής!pic.twitter.com/wrthWurdT6
— Μπερτολουτσι (@Lalunaromantico) July 17, 2023






