Για τους τρεις μήνες που διήρκεσε η προεκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου, χωρίς παρατράγουδα και με πολιτικό πολιτισμό στο κόμμα, μίλησε στο EΡΤΝews ο Θανάσης Γλαβίνας λέγοντας ότι στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι πολύ ικανοποιημένοι από την αύξηση της συμμετοχής του κόσμου σε αυτή τη διαδικασία.
«Σπάσαμε το φράγμα των 300.000. Είναι ένα μήνυμα της κοινωνίας. Μια πράσινη κάρτα και μια ώθηση της κοινωνίας να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ με περισσότερο ζήλο και υπομονή», ανέφερε ο κ. Γλαβίνας, ο οποίος επανέλαβε την ικανοποίησή του για την υποδειγματική διαδικασία.
«Δημιουργήθηκαν οι βάσεις για να υπάρχει ενότητα την επόμενη ημέρα» σημείωσε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας προσθέτοντας στην εκπομπή : «Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ» ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα για την επόμενη μέρα.




