Την ανησυχία του για το περιστατικό με τους κυανόκρανους στον Λίβανο εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Την ανησυχία του για το περιστατικό με τους κυανόκρανους στον Λίβανο, εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.
Σε αυτήν αναφέρεται πως «η Ελλάδα ανησυχεί βαθιά για τη στόχευση της Προσωρινής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο και υπογραμμίζει τον κρίσιμο ρόλο της υπό το πρίσμα της περιφερειακής κλιμάκωσης. Ως συνεισφέρουσα στην προσωρινή δύναμη των Ηνωμένων Εθνών (UNIFIL), η Ελλάδα τονίζει ότι η ασφάλεια του προσωπικού και της ιδιοκτησίας της, πρέπει να είναι διασφαλισμένη».
#Greece is deeply concerned about the targeting of the United Nations Interim Force in #Lebanon @UNIFIL_ &underscores its crucial role in light of the regional escalation.
— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) October 11, 2024
Αs a #UNIFIL contributor,Greece stresses that the safety&security of #UN personnel&property must be ensured pic.twitter.com/XrBZRzWZMZ
Πηγή: Protothema.gr




