, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

«ΑΔΕΙΑΣΕ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η…ΣΑΚΟΡΑΦΑ!

sakorafaΜετά την υπόθεση Θεοδωρίδη, άνοιξε κι άλλο… μέτωπο στο ΣΥΡΙΖΑ, με τη βουλευτή της Β’ Αθηνών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξαπολύει ευθεία πυρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, εντείνοντας την εσωκομματική κόντρα στην Κουμουνδούρου.

 Η κ. Σακοράφα, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ανέφερε ότι: «Στη συνάντηση Πέρες αποτύχαμε να δώσουμε στίγμα, στη συνάντηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δώσαμε ένα στίγμα εξαιρετικά μαλακό, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που ακολουθεί η χώρα μας αδύναμο, στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία, ενώ στη συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους», κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι εξέφρασε «μια αγιοποίηση του αμερικανικού πολιτισμού» και προχώρησε «προς τα έξω σε εύσημα κυβερνησιμότητας και προς τα μέσα σε δηλώσεις νομιμότητας».

Επεσήμανε ότι υπάρχει «ιδεολογικό έλλειμμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης» και για επιλογές «που μας καθιστούν αναξιόπιστους», ενώ επίσης άσκησε κριτική στην απουσία ΣΥΡΙΖΑ από τους τελευταίες κινητοποιήσεις, δηλώνοντας: «Πού ήταν τα δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα; Γιατί δεν βρεθήκαμε συντονισμένα 500 στελέχη από την προηγουμένη εκεί, ώστε να μετατρέψουμε το θέμα της επιστράτευσης σε μείζον πολιτικό θέμα;».

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ