, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Έκτακτη σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ

Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί στις 2 μετά το μεσημέρι στην Ιπποκράτους, στην οποία θα συζητηθούν θέματα επικαιρότητας, όπως αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ. Στην ουσία, η συζήτηση θα αφορά στη διαμόρφωση των τελικών θέσεων, με τις οποίες θα προσέλθει ο κ. Βενιζέλος στην απογευματινή συνάντηση με τους κ.κ. Σαμαρά και Κουβέλη.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της ΚΟ, Γιάννης Μανιάτης, οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι δύο υπεύθυνοι για την οικονομία, Φίλιππος Σαχινίδης και Πάρης Κουκουλόπουλος και η εκπρόσωπος Τύπου, Φώφη Γεννηματά.

Εξάλλου, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναβάλλονται για αύριο οι ανακοινώσεις για τη σύσταση των κομματικών οργάνων που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, δηλαδή της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας, οι οποίες θα αναλάβουν την καθοδήγηση του Κινήματος μέχρι το «συντακτικό Συνέδριο», όπως το αποκαλεί ο πρόεδρος του κόμματος. Επίσημη εξήγηση δεν έχει δοθεί για την αναβολή, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε διότι το ΠΑΣΟΚ αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, που στηρίζουν την κυβέρνηση και δεν επιθυμεί να περισπαστεί η προσοχή των πολιτών από άλλα θέματα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.