, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Όταν η Βίκυ έτρωγε τα λεφτά του Άκη

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη δεν διστάζει να μιλήσει για όλους και για όλα. Για τις μίζες, τις offshore εταιρείες, την αγορά του σπιτιού της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, και τις πολυτελείς και προκλητικές δαπάνες της.

Η Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξη  της στην Καθημερινή της Κυριακής, λέει πως αυτή ήταν το εξιλαστήριο θύμα και ζητά να γίνει έρευνα και στις συζύγους και άλλων πολιτικών –ακόμα και πρωθυπουργών- προτού η ίδια να δικαστεί ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί ανοιχτά ότι σπαταλούσε τα λεφτά του συζύγου της.

«Ο κόσμος γνωρίζει τις αγορές από επιλεκτικές διαρροές, αλλά δεν γνωρίζει την εμπλοκή μου, γνωρίζει ότι ξόδευα χρήματα για κουρτίνες, για έπιπλα, για παιδικά ρούχα και άλλα, δηλαδή, ότι διήγα άνετο και πολυτελή βίο. Ας υποθέσουμε όμως, ότι αποδέχομαι εν μέρει ότι κατά τη διάρκεια του γάμου μου ζούσα άνετα, καλυπτόμενη από τα εισοδήματα και τις παροχές του συζύγου μου. Αυτό όμως είναι ποινικό αδίκημα;» διερωτάται η ίδια και αποκαλύπτει πως έχει απευθυνθεί στην εισαγγελία ανηλίκων για παραβίαση των δικαιωμάτων του παιδιού της.

«Δεν άσκησα ποτέ δημόσιο λειτούργημα, δεν υπέγραφα υπουργικές αποφάσεις, δεν ήμουν εγώ μέλος του ΚΥΣΕΑ. Ήμουν μια μέση Ελληνίδα που παντρεύτηκε έναν υπουργό» λέει και προσθέτει «έχω εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στον Θεό. Η δοκιμασία μου αυτή, η κόλαση που βιώνω τώρα, με έχει οδηγήσει σε μονοπάτια αυτοσυνειδησίας, σκέφτομαι πολλά».

Ερωτηθείς τέλος για τα επισκεπτήρια η ίδια απάντησε «Δεν δέχομαι επισκεπτήρια, αντιμετωπίζω μόνη την καταθλιπτική επιδρομή της μοίρας μου».

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.