, Παρασκευή
01 Δεκεμβρίου 2023

Επίθεση κατά Βενιζέλου από τον Καμμένο


Επίθεση στο πρόεδρο  του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι σκοπίμως απέκρυψε τη λίστα με τους 2.000 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζα του εξωτερικού.
«Κάποιοι πήραν τη λίστα εκείνων που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία και το στικ αυτό ο συνέταιρος της κυβέρνησης το πήρε στο σπίτι του αντί να το χρησιμοποιήσει και μετά σαν παιδάκι που έχει κλέψει την μαρμελάδα, το πήγε στο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός το έστειλε στο ΣΔΟΕ», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς που φέρεται να ερευνώνται για παράνομο πλουτισμό, δήλωσε ότι από το ΣΔΟΕ τον διαβεβαίωσαν ότι το όνομα του δεν περιλαμβάνεται σε καμία λίστα , ενώ προσκόμισε και το σχετικό έγγραφο από το ΣΔΟΕ.
Τέλος, ο κ. Καμμένος άφησε αιχμές κατά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών για το γεγονός ότι, αρκετές ημέρες μετά τη δημοσιοποίησή της, δε διέψευσε την ύπαρξη της λίστας.