, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Κεδίκογλου: Αυτή είναι η αλήθεια για τον Καράκωστα

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κώστα Μαρκόπουλου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την καταγγελία του κ. Μαρκόπουλου για τον νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, τον κ. Καράκωστα, ότι ήταν νομικός σύμβουλος και της SIEMENS.

Ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «απίστευτη αθλιότητα», χαρακτηρίζοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες «συκοφάντες». Όπως είπε ο κ. Γιάννης Καράκωστας παραιτήθηκε από τη SIEMENS HELLAS μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Μιλάμε για απίστευτη αθλιότητα. Το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Οι συκοφάντες, άλλωστε, παρέλειψαν σκόπιμα να αναφέρουν ότι ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη SIEMENS HELLAS μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του. Τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα».