, Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

search icon search icon

Μετωπική Κεδίκογλου-Μαρκόπουλου

Με μία σκληρή δήλωση αντέδρασε το Μαξίμου στην δήλωση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου, για τον νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Ιωάννη Καράκωστα.

Ο Κ. Μαρκόπουλος έκανε λόγο για «μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» και παρέπεμψε στον ιστότοπο του κ.Καράκωστα, όπου «φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens.
«Ήταν νομικός σύμβουλος στη Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου» είπε ο κ. Μαρκόπουλος.
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, που έκανε λόγο για απίστευτη αθλιότητα.
«Το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα, είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Οι συκοφάντες, άλλωστε, παρέλειψαν σκόπιμα να αναφέρουν ότι ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη Siemens Hellas, μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του. Τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα», τόνισε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.