, Κυριακή
27 Νοεμβρίου 2022

"Ο Γιώργος Καμίνης δεν σήκωσε το τηλέφωνο στη Γεννηματά…"

Στη χθεσινή αντιπαράθεση μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Καμίνη αναφορικά με το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου.
Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε επί του θέματος: “Τον Γιώργο Καμίνη τον εκτιμώ απεριόριστα, αλλά χθες έπεσα από τα σύννεφα. Δεν σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει την Γεννηματά ή εμένα, να ρωτήσει, αλλά όπως παραδέχτηκε, μιλάει στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες” ενώ συνέχισε λέγοντας:
“Φτάνει η είδηση εδώ στην Ελλάδα, τον παίρνει η πρόεδρος τηλέφωνο για να τον ρωτήσει αν είναι αλήθεια. Εκείνος βλέπει το όνομα και δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Δίπλα του είναι ένας δήμαρχος και ένας περιφερειάρχης και του λένε “γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο, δεν θα απαντήσεις;”. “Αργότερα” απάντησε.”
Το έντιμο θα ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να πάρει τη Γεννηματά ή εμένα και να ρωτήσει “γιατί δεν ήμασταν στη Βουλή” και όχι να λέει ό,τι θέλει” κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου.