, Παρασκευή
01 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κεφαλογιάννης υποδέχτηκε την φλόγα της ελπίδας


 
Μια ιδιαίτερη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., όπου οι εκπρόσωποι του κόμματος διοργάνωσαν τελετή υποδοχής της 10ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.
Μάλιστα, η ΝΔ συμμετέχει στην εν λόγω λαμπαδηδρομία μέσω της τράπεζας αίματος του κόμματος.
Το κόμμα της Συγγρού εκπροσώπησε ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος καλωσόρισε τους λαμπαδηδρόμους, ενώ παράλληλα εξέφρασε την στήριξη της ΝΔ σε αυτή την προσπάθεια.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κεφαλογιάννης: “Κατάθεση ψυχής, ανάληψη ζωής. Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής λαμπαδηδρομίας. Στις δύσκολες περιόδους που ζούμε, σήμερα, στην Πατρίδα μας, η σημασία του εθελοντισμού έχει ιδιαίτερη αξία.  Το τμήμα της Νέας Δημοκρατίας για την Αιμοδοσία και τον Εθελοντισμό, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού και Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, έχει ιδιαίτερη σημασία”
Από την μεριά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, κ. Παπαχρήστος, ευχαρίστησε την ΝΔ για την συνεισφορά της, ενώ παράλληλα εκθείασε τόσο τον ίδιο τον πρωθυπουργό, κ. Σαμαρά, όσο και τον υπουργό Υγείας, κ. Λυκουρέντζο, για την μέχρι τώρα συνεργασία και συμπαράσταση που προσφέρουν.
Αναλυτικά όσα είπε και ο κ. Παπαχρήστος: “Είμαστε ευτυχείς που και φέτος, μας υποδέχεται η Νέα Δημοκρατία στα γραφεία της. Και εμείς συνεργαζόμαστε μαζί σας, διότι αναγνωρίζουμε το σημαντικό έργο της Τράπεζας Αίματος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ξεχνάμε ποτέ την υπόσχεση, τα λόγια και τις διαβεβαιώσεις, που μας έδωσε ο σημερινός Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς. Βλέπουμε αυτή την αγάπη του, βλέπουμε τη συμπάθεια και την συμπαράσταση του νέου υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου. Επίσης, ο υπεύθυνος της τράπεζας Αίματος της Νέας Δημοκρατίας είναι πάντα κοντά μας. Όπως και στο Παγκόσμιο Συνέδριο, που φιλοξένησε η Ομοσπονδία μας τον Απρίλιο του 2012. Ελπίζουμε σε αυτή την τόσο στενή συνεργασία, ώστε κάποια στιγμή η χώρα μας να γίνει αυτάρκης, από εθελοντικά, προσφερόμενο αίμα”