00:41, Παρασκευή
30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας, η Αχτσιόγλου και η… Α' Θεσσαλονίκης!

Η πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στο υπουργείο Εργασίας και η συνάντησή του με την νεαρή υπουργό Έφη Αχτσιόγλου θορύβησε αρκετούς Θεσσαλονικείς.
Για την ακρίβεια όπως μας μεταφέρουν από τα γραφεία του κόμματος στην πόλη, «όταν τον είδαν να την φιλά και να την αγκαλιάζει, τους κόπηκε το αίμα». Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί η κ. Αχτσιόγλου να εκλεγεί βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Σήμερα είναι διορισμένη υπουργούς. Αν και κατάγεται από την Πέλλα, η εκεί παρουσία της Θεοδώρας Τζάκρη που επανεκλέγεται συνεχώς από το 2004, δεν δίνει τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να την «κατεβάσει» στην συγκεκριμένη περιφέρεια.
Πληροφορίες μας αναφέρουν πως προσανατολίζεται στην Α’ Θεσσαλονίκης. Για την ίδια περιφέρεια βέβαια, ακούγεται και το όνομα του Στέργιου Πιτσιόρλα ο οποίος λόγω Μπουτάρη και της δυναμικής του, εγκαταλείπει στις σκέψεις να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Αν τελικά εκλεγούν Αχτσιόγλου και Πιτσιόρλας ποιοι θα μείνουν εκτός; Υπενθυμίζεται πως σήμερα η Κουμουνδούρου μετρά στην Α’ Θεσσαλονίκης έξι βουλευτές, τους: Παρασκευόπουλο, Αμανατίδη, Κουράκη, Μπόλαρη, Μηταφίδη και Τριανταφυλλίδη.