, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Πήγε στον Άγιο Αθανάσιο αλλά όχι για… σκι!

Τελικά πήγε στον Άγιο Αθανάσιο, όχι όμως για σκι…
Ο λόγος για τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ο οποίος μετά από πολλούς μήνες σιγής αναγκάστηκε να «μιλήσει» μέσω… facebook!
Δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο του διαδικτύου ήθελαν τον κ. Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος απελευθερώθηκε από τις φυλακές Διαβατών με χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου να βρίσκεται στο Καϊμάκτσαλάν και να κάνει… σκι το τριήμερο των Φώτων!
Μόνο που ο πρώην δήμαρχος δεν γνωρίζει να κάνει σκι!
Σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: ««Εφημερίδες, sites και τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με την ψευδή είδηση ότι «ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επί τρεις ημέρες έκανε σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν». Αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας για όλα τα παραπάνω τότε υπόσχομαι να πάω να μάθω σκι διότι μέχρι σήμερα δεν έχω ασχοληθεί με το ωραίο αυτό άθλημα».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της KARFITSA βρέθηκε στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα στον Νέο Άγιο Αθανάσιο όπου εδώ και χρόνια διατηρεί σπίτι μαζί με την σύζυγό του Ελένη.
Οι δυο τους, όπως μας πληροφόρησαν άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, είχαν να επισκεφτούν το σπίτι τους πολύ καιρό, εξαιτίας των δικαστικών περιπετειών του κ. Παπαγεωργόπουλου αλλά κα της κακής ψυχολογικής του κατάστασης από τον εγκλεισμό του στις φυλακές Διαβατών. Υπενθυμίζεται ότι o κ. Παπαγεωργόπουλος αρχικά είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και μετά την εκδίκαση της έφεσης καταδικάστηκε σε δώδεκα χρόνια φυλακή. Επικαλούμενος λόγους υγείας και κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου βγήκε από το σωφρονιστικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος επισκέφτηκε τον Άγιο Αθανάσιο με την σύζυγό του Ελένη, ενώ περίοικοι έλεγαν στην KARFITSA πως τον είδαν μαζί με άλλες δυο γυναίκες, πιθανότητα την αδερφή του και την αδερφή της συζύγου του.
Βαγγέλης Στολάκης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.