, Τετάρτη
30 Νοεμβρίου 2022

Πασαρέλα… υποψήφιων αρχηγών στο ΠΑΣΟΚ!

Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων… αρχηγών για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα φτάσει τους πέντε!
Ήδη Η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Καμίνης έχουν εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον τους να ηγηθούν του νέου εγχειρήματος, ενώ και οι Γιάννης Ραγκούσης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες θα θέσουν υποψηφιότητα για αρχηγοί της ΔΗΣΥ.
Στην παραπάνω τετράδα προσθέστε και τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Για την περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου κανείς δεν γνωρίζει τίποτα, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του. Οι ίδιοι «κύκλοι» σχολιάζουν στην Karfitsa πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραμείνει στο κόμμα παρά τις όποιες διαφοροποιήσεις του και δεν αναμένεται να συμπράξει με την Άννα Διαμαντοπούλου η οποία την τελευταία βδομάδα του Ιούλη προανήγγειλε έναν… καυτό Αύγουστο και Σεπτέμβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης η επιτροπή που έχει συσταθεί υπό τον καθηγητή Πανεπιστημίου Νίκο Αλιβιζάτο στις αρχές Σεπτέμβρη αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμά της για τον τρόπο διεξαγωγής τον εκλογών, ενώ οι κάλπες εκτιμάται πως θα «στηθούν» στα μέσα Οκτώβρη.
Β. Στολάκης