, Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ποιές είναι “Τσάμπα μαγκιές” για τον Χατζηδάκη

Ο υπουργός Aνάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Rel news, δηλώνει πως «οι τζάμπα μαγκιές είναι για εσωτερική κατανάλωση»,

ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι για να προχωρήσουν οι επενδύσεις χρειάζονται πολιτική σταθερότητα για ανάκτηση της εμπιστοσύνης, αντιμετώπιση των προβλημάτων ρευστότητας και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ενώ σε ότι αφορά τη διαπραγμάτευση με την τρόικα σημειώνει ότι «η κυβέρνηση στηρίζεται από τρία κόμματα και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στις συζητήσεις με τους εταίρους μας, λειτουργώντας με πατριωτισμό και αίσθημα ευθύνης», και υπογραμμίζοντας  «Να είστε σίγουροι: αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους, τόσο για μας, όσο και κυρίως για τη χώρα».

Τονίζει επίσεις ότι «Δεν υποσχεθήκαμε κήπους με τριαντάφυλλα. Ξεκαθαρίσαμε ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός. Και ακριβώς επειδή οι δυσκολίες δεν έχουν προηγούμενο, πρέπει όλοι να πολιτευθούμε σαν να είναι η τελευταία θητεία μας στην κυβέρνηση»

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.