22:20, Σάββατο
24 Σεπτεμβρίου 2022

Ποιος βουλευτής Θεσσαλονίκης πήρε το έκτακτο βοήθημα των συνταξιούχων

MITAFIDIS
Μετά τον Μάκη Μπαλαούρα ακόμη ένας  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως πήρε την «13η σύνταξη». Αυτή τη φορά ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης είπε πως πήρε το έκτακτο βοήθημα των συνταξιούχων που δόθηκε στο τέλος του 2016.
«Όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων και αυτό είναι το λάθος, πήραν το έκτακτο αυτό επίδομα» εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» .
Ερωτηθείς σχετικά πότε το κατάλαβε είπε πως το κατάλαβε «όταν ανέκυψε το θέμα με τον κ. Μπαλαούρα διότι η βεβαίωση αποδοχών που παίρνουμε κάθε φορά από τη Βουλή δεν περιλαμβάνει το τμήμα της σύνταξής μας το οποίο κακώς κατά τη γνώμη μας έστω και αν είναι στα 4 κατοστάρικα, εξ ακολουθείται να δίνεται και στους βουλευτές».
«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη σπέκουλα, αντιπερισπασμός, ας μας απαντήσουν για τα λεφτά που πήγαν στα νησιά της Καραϊβικής και δεν είναι και τα μόνα» είπε και τόνισε πως εδώ είναι ένα ζήτημα αρχής που κατά τη γνώμη του έπρεπε αυτά τα ζητήματα να «τα είχαμε ζητήσει ήδη από την αρχή της διακυβέρνησης της χώρας».
Παράλληλα τονίζει πως «δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα τον καιρός της Χούντας» και υποστηρίζει πως «επειδή το κριτήριο δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό σε όσων τους λογαριασμούς μπήκε το βοήθημα φορτωνόμαστε και ιδιοτέλεια».
«Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί ας ψάξουν στις ίδιες τις γραμμές τους να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά» προσέθεσε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.