, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Στην Ορεστιάδα ο Δένδιας


Στην ακριτική Ορεστιάδα θα βρεθεί αύριο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, προκειμένου να επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής.
 
Ειδικότερα:
 
•           Στις  09.00  θα μεταβεί στο Κέντρο Επιτήρησης Χερσαίων Συνόρων και ακολούθως θα επισκεφθεί τα χερσαία σύνορα.
•           Στις  09.45  θα επιθεωρήσει τις εργασίες της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο και θα ενημερωθεί από τον πρόεδρο της κατασκευάστριας εταιρίας.
•           Στις 10.10 θα μεταβεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας (Νέο Χειμώνιο).
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον  Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Δημήτριο Παπαδόπουλο,  το  Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  Υποστράτηγο Εμμανουήλ Κατριαδάκη και τους Αστυνομικούς Διευθυντές Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης,  Ταξιάρχους Γεώργιο Σαλαμάγκα και Ιωακείμ Τσουκνάδη αντίστοιχα, όπου θα συζητηθούν μεταξύ άλλων και θέματα αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.