Στη Μόσχα… πρόεδρος ελληνικού κόμματος για σκάνδαλα και σύσφιξη σχέσεων!

nikolopoulos-mosxa
Την άλλη, όμορφη Ελλάδα, στα «σπλάχνα» της Ρωσίας, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το τελευταίο τριήμερο ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε διαδοχικά τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη ως Βουλευτής αλλά και επικεφαλής ομάδας ερευνητών και δημοσιογράφων.
Αποστολή τους αφενός ήταν η διερεύνηση καταγγελιών για σκάνδαλα Ελληνορωσικού «περιεχομένου» και αφετέρου η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με την ομογένεια και τις Ρωσικές αρχές.
Τα σκάνδαλα θα αποκαλυφθούν στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από την τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” τα μεσάνυκτα και αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.
Όσον αφορά τις επαφές που είχε στη Ρωσία ο Ανεξάρτητος βουλευτής ήταν αρκετές με Ρώσους αξιωματούχους, αλλά και επιφανή στελέχη της ομογένειας.
Η χαρά του Νίκου Νικολόπουλου ήταν ιδιαίτερη και η συγκίνηση έκδηλη, όταν ενημερώθηκε για τις δράσεις της Ένωσης των Ελληνικών κοινοτήτων των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, της οποίας Πρόεδρος είναι ο κ. Γιώργος Ηλιάδης.
Η Ένωση αναπτύσσει πολυσχιδή δράση και κρατάει ζωντανές τις εθνικές μας μνήμες στη Ρωσία, ως ιστορικός, κοινωνικός και πολιτιστικός φορέας.
Ας σημειωθεί, τέλος, ότι η επίσκεψη του Νίκου Νικολόπουλου στην Αγία Πετρούπολη συνδυάστηκε με κατάθεση λουλουδιών στον ανδριάντα του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.