, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Τα άκουσε ο Καμμένος από τους απόστρατους(video)


Όταν ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να βρεθεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν, στην πλατεία Κλαυθμώνος, απόστρατοι αξιωματικοί. των Ενόπλων Δυνάμεων ενάντια στις προωθούμενες περικοπές σε ειδικά μισθολόγια και συντάξεις, δε φανταζόταν ότι θα άκουγε αποδοκιμασίες.
 
Οι διαμαρτυρόμενοι από την πλατεία κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, προκειμένου να παραδώσουν ψήφισμα στον υπουργό με τα αιτήματά τους.
 
Όταν βρέθηκαν έξω από τη Βουλή αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνο Καμμένο, την ώρα που κατέβηκε στο σημείο για να βρεθεί στο πλευρό τους. Οι συγκεντρωμένοι απευθυνόμενοι στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων φώναζαν: «Κλέφτες πολιτικοί».
 
Λίγα λεπτά αφού ξέσπασε το επεισόδιο ο κ. Καμμένος επέστρεψε αμέσως με τη συνοδεία του στο εσωτερικό του Κοινοβουλίου. Οι απόστρατοι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στα αιτήματα των εν ενεργεία ενστόλων, αλλά και την πρόθεσή τους να μη συμμετέχουν σε κοινές εκδηλώσεις με αυτούς καθώς «η επίλυση των αιτημάτων τους αποτελεί ευθύνη της φυσικής τους Ηγεσίας».
 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
protothema.gr