05:14, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Τα μπάνια των… εκπροσώπων του λαού!

Για τα… μπάνια του λαού ετοιμάζονται οι εκπρόσωποι του λαού! Οι αιρετοί του νομού Θεσσαλονίκης αναζητούν λίγες ημέρες ξεκούρασης γιατί όπως λένε ο χειμώνας που έρχεται είναι δύσκολος. Οι διακοπές για τους εκλεγμένους της Βόρειας Ελλάδας, όπως άλλωστε υποστηρίζουν και οι ίδιοι θα είναι ολιγοήμερες και κοντά στη Θεσσαλονίκη, την εκλογική τους περιφέρεια.
Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας αναμένεται να βρεθεί στη Χαλκιδική για λίγες ημέρες κοντά στο Δεκαπενταύγουστο. Μέχρι σήμερα παραμένει στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και δουλεύει μαζί με τους στενούς του συνεργάτες. Οι φετινές διακοπές αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές για τον νεαρό Περιφερειάρχη αφού θα είναι οι πρώτες με τον γιο του, Τζιτζικώστα junior.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης επίσης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπουτάρης δεν θα πραγματοποιήσει πολυήμερες διακοπές, αλλά για λίγες ημέρες την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου θα εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη.
Λίγες ημέρες στο Καλαμίτσι πέρασε η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου η οποία επιστρέφει εντός των επόμενων ημερών στο γραφείο της.
Χαλκιδική ψηφίζουν όμως και δυο βουλευτές του νομού. Ο Σταύρος Καλαφάτης από τη ΝΔ θα βρεθεί στην περιοχή της Νικήτης ενώ ο Αριστείδης Φωκάς της Ένωσης Κεντρώων επιλέγει για φέτος Βουρβουρού και λίγες μέρες αναμένεται να τις περάσει στο Άγιο Όρος.
Στον οικισμό Μόλα Καλύβα στο πρώτο πόδι θα βρίσκεται από τις επόμενες ημέρες και ο πρώην Περιφερειάχης Κεντρικής Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης παρέα με την οικογένειά του, ενώ τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ από τη Β’ Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στο σπίτι του στο Ποσείδι.
Β. Στολ.